Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

Baykal'dan Fikri Sağlar tepkisi: CHP sopa sallanarak yönetilemez

Fikri Sağlar'ın Kılıçdaroğlu'na 'tek adam' demesi üzerine disipline sevk edilmesine tepki gösteren Deniz Baykal 'CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-04 15:00:58

Baykal'dan Fikri Sağlar tepkisi: CHP sopa sallanarak yönetilemez

İstanbul'da 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ahmet İsvan, bir süredir tedavi gördüğü özel hastanede dün sabah yaşamını yitirmişti. İsvan için ilk tören, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Saraçhane'de bulunan başkanlık binası önünde düzenlendi.

Levent Camii'nde öğle namazından sonra düzenlenen cenaze töreninde siyasi parti temsilcileri hazır bulundu. Törende, CHP içinde kurultay tartışmaları ile gündeme gelen isimler de yer aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar törende hazır bulunan isimler arasındaydı.

Tören sırasında Kılıçdaroğlu ile konuştuğu görülen Baykal, tören öncesi basın mensuplarının, CHP Milletvekili Sağlar hakkında disiplin sürecinin başlatılmasına ilişkin sorusu üzerine, "CHP tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez. Ülkenin bu ortamında, CHP'nin bir an önce toparlanıp kendine gelmesine acil ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.

Ahmet İsvan, 9 Mayıs 2013´te yaşamını yitiren eşi Cumhuriyet Reha İsvan'ın yanında toprağa verilecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara