Dolar

32,5344

Euro

34,9360

Altın

2.439,30

Bist

9.716,77

Bayirbucak Turkmenlerine yardim

Bayirbucak Turkmenlerine yardim

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-26 16:23:04

Bayirbucak Turkmenlerine yardim
Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezindeki (POMEM) özel harekat polisi adayları, Kırşehir Valiliğinin Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına, harçlıklarıyla 14 bin lira katkı sağladı.

Kırşehir Valiliğince başlatılan yardım kampanyasına destek veren özel hareket polisi adayları, harçlıklarından topladıkları 14 bin lirayı bir bankada açılan hesaba aktardı. POMEM Müdürü Kasım Varol ve polis adayları, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret ederek, banka dekontunu teslim etti.

Şentürk, 14 bin liranın eğitim yuvalarından alınan en büyük yardım olduğunu belirterek, özel hareket polisi adaylarına teşekkür etti.

Polis adaylarının harçlıklarını yardım kampanyasına bağışlamalarının örnek bir davranış olduğunu vurgulayan Şentürk, "Tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet mefkuresiyle yetişen gençlerimizle gurur duyuyoruz. Kampanyaya topladıkları 14 bin lira yardımla da bunu ispatladılar. Öğrencilerimizin, kampanyaya göstermiş oldukları ilgi göğsümüzü kabarttı" diye konuştu.

POMEM Müdürü Varol da ihtiyaç sahibi herkese yardım edilmesi gerektiğini belirterek, "Bayrağımızı kendi bayrağından daha üstün gören soydaşlarımıza her türlü katkıyı yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu zor günlerinde, dar zamanlarında bize düşen, onların yanında bulunmak. Onlar bizim kardeşlerimizdir" ifadesini kullandı.

Haber Ara