Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda?

Bayern Münih - Real Madrid bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Peki heyecanla beklenen Bayern Münih - Real Madrid karşılaşması hangi kanalda yayınlanaca?

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-12 13:55:11

Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda?

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Bayern Münih - Real Madrid bu akşam karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'nin merakla beklenen karşılaşması olan Bayern Münih - Real Madrid maçı öncesinde yaşananlar da, Şampiyonlar Ligi kadar kendinden söz ettirdi.

ALMANYA'DA PATLAMA

Dün akşam Monaco ile karşılacak olan Borussia Dortmund'un stada hareketi sırasında 3 patlama yaşandı. Maç için yola çıkan Dortmund kafilesini taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada Dortmundlu oyuncu Marc Bartra yaralandı.

Dortmund polis şefi Gregor Lange, saldırının IŞİD tarafından yapıldığının anlaşıldığına ilişkin bir not bulunduğu bilgisi ile ilgili "Bu aşamada saldırının asıl amacının ne olduğu net değil" dedi.

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD KARŞILAŞMASI

Bu yaşananlar sonrasında şimdi de gözler Bayern Münih - Real Madrid karşılaşmasında, bir futbolcunun yaralanmasına yol açan bu saldırı sonrası güvenlik önlemleri de yükseltildi. Bu kapsamda merakla beklenen Bayern Münih - Real Madrid karşılaşması bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele, Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haber Ara