Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

Batman'da 'alt yapı sorunu' için çalışma başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesinin, 10 yıl önce yaptığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu için çalışma başlatıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-10 15:56:58

Batman'da 'alt yapı sorunu' için çalışma başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

AA'nın haberine göre; Yenişehir Mahallesi'ndeki konutların altyapı problemi, 5 kilometrelik kanalizasyon hattının döşenmesiyle giderilecek.

Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, sorunsuz kent, temiz kent sloganıyla şehrin dört bir tarafında başlattıkları çalışmaların kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Kent genelindeki çalışmalarla Batman'ın adeta şantiyeye döndüğüne dikkati çeken Aksoy, "Kenti alt yapısıyla, üst yapısıyla, yollarıyla, sosyal donatı alanlarıyla, park ve bahçeleriyle, yeşil alanlarıyla sorunsuz ve tertemiz bir kent yapacağız." diye konuştu.

İnsan odaklı hizmet verdiklerini belirten Aksoy, kentte yıllardır yapılmayan hizmetleri yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Aksoy, "Yaptığımız çalışmalarla yenilenen yollarda çukur bulamayan insanlarımızın bize ettiği dua yeter. Bu şehri birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Bu yüzden de yaptığımız çalışmaları önce yaptığımız anketlerle halkımıza soruyoruz, ardından çalışmalarımızı icra ediyoruz." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara