Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Garnier:- 'Hatay Büyükşehir Belediyespor'a karşı kazanmak çok zor. Önemli bir galibiyet aldık- Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Chatzidaki:- 'Bugün kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-09 23:08:16

Basketbolda maçın ardından
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final üçüncü maçında konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 77-74 yenerek finale yükselen Fenerbahçe'nin başantrenörü Valerie Garnier, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Garnier, finale çıktıkları için mutluluklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"İlk olarak iyi hissediyorum. Önemli olan finale kalmaktı. Hatay Büyükşehir Belediyespor'a karşı kazanmak çok zor. Önemli bir galibiyet aldık. Yarın dinleneceğiz ve rakibimizi bekleyeceğiz. Final serisinde rakip kim olursa olsun zor olacaktır. Bunu hiç aklımızdan çıkarmamalıyız. Bugün 74 sayı yedik, bu çok fazla. Savunma yaptığımız zaman daha iyi bir takımız."


- Chatzidaki hakemi eleştirdi


Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Aikaterini Chatzidaki ise maçı kazanmayı hak ettiklerini fakat hakemin oyuna etki ettiğini dile getirdi.

Sözlerine Fenerbahçe'yi tebrik ederek başlayan Chatzidaki, "Fenerbahçe, ilk iki maçta olduğu gibi bugün de iyi bir karşılaşma çıkardı. Takımım ilk 2 maça göre daha iyiydi. Bugün kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha önce hakemlerle ilgili konuşmadım ama maçın seyrini değiştirecek 1-2 dokunuşu var. Courtney Paris'e sportmenlik dışı faul verdi, çok gereksizdi. Ondan sonra maç Fenerbahçe'nin lehine döndü. Bence iyi bir sezon geçirdik. Umarım gelecek sezon da bu şekilde devam ederiz." ifadelerini kullandı.


Haber Ara