Dolar

32,6028

Euro

34,8450

Altın

2.495,67

Bist

9.465,90

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:'Maçın sonucu son 3 dakikada savunma yapmamamızla belirlendi '- Maccabi FOX Başantrenörü Bagatskis:'Rakibimizi hücumumuzla durdurduk'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-21 23:22:51

Basketbolda maçın ardından
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basketbol THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında İsrail temsilcisi Maccabi FOX'a 81-79 yenildikleri maçın son 3 dakikasında yaptıkları savunmanın sonucu belirlediğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, Maccabi FOX'un sonuna kadar savaşarak kazandığını anlatarak, "Maç başı avantaj bizdeydi ama karşılaşma sonu geri gelmeyi başardılar. Maçın sonucu son 3 dakikada savunma yapmamamızla belirlendi. Kolay sayı şansı tanıdık. Hücumda aldığımız bazı kararlar bize zarar verdi. Atmosfer için taraftara teşekkür ediyorum. Önümüzde 3 maç kaldı. Elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.


- Bagatskis: "Fenerbahçe'yi hücumumuzla durdurduk"


Maccabi FOX Başantrenörü Ainars Bagatskis, Fenerbahçe karşısında son saniyede şansında kendilerinin yanında olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Bagatskis, "Planımız, korkak oynamamaktı. Fenerbahçe her alanda çok tecrübeli, böyle de başladılar. Daha sonra sakin ve disiplinli oynadık. Rakibimizi hücumumuzla durdurduk. Maçı kafa kafaya getirdik. Maçın sonu şans da olabilir ama son pozisyonu kullanan oyuncumuz çok tecrübeliydi." değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara