Dolar

32,5699

Euro

34,9505

Altın

2.427,08

Bist

9.722,09

Basketbolda maçın ardından

Darüşşafaka Doğuş Yardımcı Antrenörü Uğurata:- 'Kolay bir maçı zora soktuk'- Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Bazarevich:- 'İlk yarıda kötü bir performans sergiledik'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-27 22:25:35

Basketbolda maçın ardından
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında sahasında Trabzonspor Medical Park'ı 82-79 yenen Darüşşafaka Doğuş'un yardımcı antrenörü Ömer Uğurata, kendileri için kolay geçecek bir maçı zora soktuklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uğurata, "David Blatt, acil bir sebepten dolayı salondan ayrıldı. Bunun için özür diliyoruz. Kolay bir maçı zora soktuk. Trabzonspor Medical Park, saygı duyulacak bir ekip. Rotasyon anlamında kısıtlı bir kadroyla mücadele ettiler. Kendilerini tebrik ediyoruz. İlk yarıda istediğimiz oyun planında kaldık. İkinci yarıda ise istediğimiz atışları bulamadık ve maçı zora soktuk." ifadelerini kullandı.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Moerman ise maça istedikleri gibi agresif şekilde başladıklarını ve zora soktukları maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.


- Trabzonspor Medical Park cephesi


Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Sergei Bazarevich, maçın ilk yarısında kötü bir performans gösterdiklerini belirtti.

Sakatlıkları bulunan 3 oyuncunun eksikliğini hissettiklerini belirten Bazarevich, "Buraya bizi desteklemeye gelen büyük Trabzonspor taraftarına teşekkür ederiz. Sadece burada değil, Türkiye'nin her yerinde bize çok destek oluyorlar. Sakat oyuncularımız sebebiyle zor bir hafta geçirdik. İlk yarıda kötü bir performans sergiledik. İkinci yarıdaki oyunumuzdan ise memnunuz. Maçı az farkla kaybetmiş olmak bizi üzdü." diye konuştu.

Trabzonspor Medical Park oyuncularından Dusan Cantekin ise ilk yarıda yaptıkları savunma hatalarıyla geriye düştüklerini ve ikinci yarıda daha iyi oynamalarına rağmen bunun yeterli olmadığını aktardı.


Haber Ara