Dolar

32,5089

Euro

34,7769

Altın

2.491,73

Bist

9.524,59

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 21:17:39

Basketbolda maçın ardından
A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları A Grubu'nda Belarus'u 74-71 yendikleri maçta iyi mücadele ederek galip geldiklerini belirtti.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Memnun, Belarus karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Kararlı ve akıllı oynadık. Sahada iyi bir mücadele ortaya koyarak kazanmayı bildik. Çeyrek final yarışının içinde kaldığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Avustralya, Fransa, Belarus, Japonya ve ev sahibi Brezilya'dan oluşan güçlü bir grupta yer aldıklarını vurgulayan Ekrem Memnun, "Şu ana kadar tüm maçlarımız zorlu geçti. Belarus'a karşı önemli bir galibiyete imza attık. Bu galibiyetle ipleri elimize almış olduk." değerlendirmesinde bulundu.

Gruptan çıkma ihtimallerine de değinen milli takım başantrenörü, "Brezilya, Fransa'ya kaybederse çeyrek finale kalıyoruz. İstediğimiz sonuç çıkmazsa Brezilya ile maçımız var. Bu durumda, çeyrek finale kalmak adına ev sahibi ülkeyi yenmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Her şeyimizi çeyrek finale kalmak için ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.



Haber Ara