Dolar

32,3712

Euro

34,9854

Altın

2.326,10

Bist

9.065,54

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-14 23:26:41

Basketbolda maçın ardından
Spor Toto Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'a 74-73 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın yardımcı antrenörü Servet Özsüner, "Maç sonunu daha iyi oynamamız gerekiyordu" dedi.

Başantrenör Ufuk Sarıca'nın cezalı olması nedeniyle takımın başında yer alan Özsüner, müsabakadan sonra katıldığı basın toplantısında, maç hazırlıklarını iyi yaptıklarını ve müsabakayı da istedikleri noktaya getirdiklerini söyledi.

Maçın sonuna da bu şekilde girdiklerini kaydeden Özsüner, şunları kaydetti:

"Ancak maçı değiştirebilecek oyunculara sahip takımlara karşı müsabaka sonunda biraz daha hazır olmak lazım. Sistem olarak istediklerimizi yaptık. Ekstra bireysel özelliklerle maçı kaybettik. Maç sonunu daha iyi oynamamız gerekiyordu. Bizi memnun eden istediklerimizi sahaya yansıtmamız ve mücadelenin yüksekliğiydi. Son bölümde serbest atışlarda maalesef 3 oyuncumuzla 2'de 1 attık. Mağlubiyeti çok hak ettiğimizi düşünmüyorum. Mücadeleyi bu düzeyde tutup, geri adım atmadan devam edersek daha iyi konuma geleceğiz."

- Darüşşafaka Doğuş cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti de çok çekişmeli geçen maça tutuk başladıklarını ve boş hücumları değerlendiremediklerini kaydetti.

İlk yarıda 3 sayılık atışlarda onda bir isabetle oynadıklarını hatırlatan Mahmuti, şöyle konuştu:

"İkinci yarı biraz daha potaya hücum ederek oynamaya başladık, kontrol ve skor onların elindeydi. 2 tane kolay basket ve şansın da yardımıyla önemli bir galibiyet elde ettik. İki takımı da tebrik etmek istiyorum. Hem Avrupa kupasında hem de Türkiye liginde oynamanın kolay olmadığını söylüyoruz. İki takımın oyuncuları da ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi."

Mahmuti, THY Avrupa Ligi'nde 17 Aralık Perşembe günü oynayacakları Maccabi Fox Tel Aviv maçıyla ilgili olarak da, "Ligde 10 maç sonrası kendi kaderimizi belirleyeceğimizi bilerek ve oyunun keyfini çıkararak, Top 16 turuna kalmak istiyoruz. Bunun için çabamız bu yönde olacak" dedi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara