Dolar

32,4845

Euro

34,9782

Altın

2.433,80

Bist

9.716,77

Basketbolda All-Star heyecani

Basketbolda All-Star heyecani

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-19 15:44:23

Basketbolda All-Star heyecani
Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu, İstanbul'da 24 Ocak Pazar günü yapılacak Spor Toto Basketbol Ligi All-Star 2016 organizasyonunda basketbolseverlere güzel vakit geçirmek istediklerini söyledi.

Levent'teki bir otelde düzenlenen organizasyonun basın toplantısına Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, A Milli Takım ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank oyuncusu Sinan Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Kartal Özmızrak ve Darüşşafaka Doğuş basketbolcusu Scottie Wilbekin katıldı.

Hidayet Türkoğlu, organizasyonla ilgili çalışmaların tamamlandığını anlatarak, "Büyük bir organizasyon planladık. Amacımız salona gelecek binlerce basketbolsever ile organizasyonu ekranlardan izleyecek milyonlarca kişinin güzel bir pazar günü geçirmesini sağlamak" dedi.

All-Star maçında karşı karşıya gelecek iki karmanın da güçlü olduğunu vurgulayan Türkoğlu, "Türk oyunculara da rağbet gösterilmesi, halkımızın sahip çıkması bizi gerçekten mutlu etti. Gerek All-Star maçı gerek de diğer yarışlarda mücadele eden Türk sporcular biraz daha fazla destek görecektir. Antrenör ve oyunculara bu yoğun tempolarında zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sürpriz ve hediyelerle dolu bir organizasyon planladıklarını anlatan Türkoğlu, "Karşılaşmanın hava atışını yapmasını bir basketbolsevere vermek istedik. Hepimiz ofiste veya evde çöp kovasına kağıtları buruşturarak basket atmışızdır. Ofiste, evde ya da sokakta yapılan en güzel hareketi #allstarhareketim etiketiyle twitterda paylaşanlar arasından seçilecek bir kişi, All-Star maçının hava atışını yapmak şansı yakalayacak" ifadelerini kullandı.



- Ataman: "Olduğum yerde kazanmak ön plandadır"



All-Star'da Avrupa Kaması'nın antrenörlüğünü yapacak Ergin Ataman ise organizasyonun eğlenceli geçeceğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Aslında burada antrenörlük çok kolay. Halkımız ilk beşleri seçmişti. Geriye 7 oyuncuyu seçmek kalmıştı. 6 yabancıyla birlikte müthiş kadro zenginliği var. Çok kaliteli Türk oyuncularımız var. Halk oylamasında en fazla oy alan oyuncuları kadroya aldım. Bu seçimi yaparken de çok kolay oldu. Çünkü son derece kaliteli oyuncuların olduğu bir kadro var. Ben de burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Benim olduğum yerde kazanmak her zaman ön plandadır."

Basketbolcular Sinan Güler, Kartal Özmızrak ve Scottie Wilbekin ise All Star 2016 organizasyonda yer alacak olmalarının heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Haber Ara