Dolar

32,3657

Euro

34,9677

Altın

2.325,64

Bist

9.135,30

Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

Başkent’te, direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari taksi sürücüsü, aracıyla MOBESSE direğine çarptı. Kaza sonucu, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-14 09:49:25

Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

Kaza, saat 23.00 sıralarında Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Cumhuriyet Caddesi üzerinden Gar istikametine doğru seyir eden 06 T 1243 plakalı ticari taksi sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince, aracıyla Ulus Kavşak'ta bulunan MOBESSE direğine çarptı. Kaza sonucu, takside bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, kazanın gerçekleştiği yolda güvenlik önlemleri aldı. Cadde tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yaralıların arkadaşları, kazayı duyduktan sonra olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından, yol tekrar trafiğe açıldı.

ARAÇTAN İÇKİ ŞİŞELERİ ÇIKTI

Kaza yapan ticari taksinin içinde görülen alkollü içki şişeleri dikkat çekti. Kaza anını gördüğünü söyleyen bir vatandaş, “Araç o kadar da süratli değildi, önce kaldırıma sürttü, sonra direğe vurdu” dedi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara