Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

Başkan Uğurlu: 'Gençler, hainlere karşı her daim teminatımızdır'

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 'Milli ve manevi hassasiyetleri gelişmiş bir nesil, harici bedhahlar tarafından yönetilen hainlere karşı her daim teminatımız olacaktır.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-18 14:50:51

Başkan Uğurlu: 'Gençler, hainlere karşı her daim teminatımızdır'
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Milli ve manevi hassasiyetleri gelişmiş bir nesil, harici bedhahlar tarafından yönetilen hainlere karşı her daim teminatımız olacaktır." dedi.

19 Mayıs 1919 tarihinde canlanan milli ruhun Türk milletine ilham olmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Uğurlu, gücünü milli iradeden alan devletin, bundan 98 yıl önce olduğu gibi şimdide büyük bedeller ödediğini vurguladı. Uğurlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ancak milletimiz, dahili ve harici bedhahlara aynı ruh ve heyecanla gerekli cevabı vermiştir. Sevgili gençler! büyük Türkiye, muasır medeniyetler arasına girme yolunda kararlılıkla ilerliyor. Sizler sayesinde bu hedefe en kısa sürede ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu gün emanetçisi olduğumuz görevlerimizi sizlerin geleceğine adadık. Milli ve manevi hassasiyetleri gelişmiş bir nesil, harici bedhahlar tarafından yönetilen hainlere karşı her daim teminatımız olacaktır. Unutmayın siz bu azim ve kararlılıkta olduğunuz sürece Yüce Mevla bizlerle olacaktır ve devletimiz hukukun, adaletin, huzurun yeryüzündeki teminatı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Bayramımız kutlu olsun."
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara