Dolar

32,5883

Euro

34,7375

Altın

2.506,53

Bist

9.524,59

Başkan Tollu vatandaşlarla buluştu

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerinin yapıldığı Toros Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Başkan Tollu, 'Milletin, devletin parasını harcıyoruz. Yaptığımız işler düzgün olmalı. Bunun için çalışıyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-04 13:17:16

Başkan Tollu vatandaşlarla buluştu
Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerinin yapıldığı Toros Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Başkan Tollu, "Milletin, devletin parasını harcıyoruz. Yaptığımız işler düzgün olmalı. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Mahalle meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Tollu, hizmetlerin tüm mahallelerde sürdüğünü ifade ederek, bu çalışmaların durmadan devam edeceğini söyledi. Erdemli Belediyesi olarak 2009 yılında büyük bir hizmet hamlesi başlattıklarını belirten Tollu, şu anda bu çalışmaların Toros Mahallesinde sürdüğünü söyledi. Özellikle Büyükşehir Yasası ile Erdemli Belediyesi'ne bağlanan köy ve beldelerde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Tollu, "Bir önceki dönem Erdemli'mizin 12 mahallesi bulunmaktaydı. Büyük ölçüde bu mahallelerimizin hizmet eksiğini kapattık ve bu çalışmalarımız sayesinde dikkatleri üzerimize çektik. Bunun neticesinde de ödüllü belediyecilik unvanına kavuştuk. Şimdi mahalle sayımız 49 köy ve 10 belde eklenmesiyle 71'e yükseldi. Bu çok büyük bir büyüme. Fakat zamanında aldığımız tedbirler neticesinde, akılcı yatırımlar neticesinde bugün hizmet konusunda hiçbir aksaklığa meydan vermeden her mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz şükürler olsun. Amacımız görevimiz gereği vatandaşlarımızı mutlu etmek. Bu bağlamda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve vatandaşlarımızın takdirini kazanıyoruz. Sizlerin de yaşadığınız yerlerde bugüne kadar bu hizmetleri almada sıkıntılar yaşadığınızı biliyoruz. Tüm mahallelerimiz bizim dönemimizde tarihinin en iyi hizmetleriyle tanışıyor. Mesela birçok mahallemizde ilk defa parke yol ile tanışıyor. Sosyal ve kültürel hizmetlerle tanışıyor. Birçok mahallemiz de ilk defa etkinlikler düzenleniyor. Bu anlamda Erdemli Belediyesinin vizyonu olan ödüllü belediyeciliğin gereğini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımız ferah olsunlar. Sırasıyla en iyi hizmetlere kavuşacaklar Allah'ın izniyle. Biz kocaman bir Erdemli ailesiyiz. Hizmet bizim işimiz. Kimse endişe etmesin, bize güvensin" dedi.

Vatandaşlar da hem Başkan Tollu'nun ziyaretinden hem de belediyenin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalardan dolayı Erdemli Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Haber Ara