Dolar

32,3540

Euro

35,1044

Altın

2.324,75

Bist

9.079,97

Başkan Tekin'den ASKON'a ziyaret

Bitlis'in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesini ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-10 14:29:49

Başkan Tekin'den ASKON'a ziyaret
Bitlis'in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesini ziyaret etti.

Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, ASKON ziyaretin bir konuşma yaptı. Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişimde sıkıntı yaşamadıklarını, ama Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasıyla iletişim kuramamaktan şikayetçi olduklarını dile getiren Tekin, "Bitlis milletvekilimiz Vedat Demiröz'e memleketin sıkıntılarını, esnafın sorunlarını devamlı dile getirdim. Çözüme yönelik fikirlerimizi devamlı ilettik. Ama açık konuşmak gerekirse bu konuda devamlı yalnız kaldım. Odamızın yoğun bir çalışması var bunlarla ilgili zaman zaman basına bilgiler veriyoruz. ASKON'un teklif ettiği şehrin erklerinin beraber hareket edeceği, tıkanan ekonominin önünün açılması halihazırdaki projelere destek vermek amaçlı platformda Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak biz varız" diye konuştu.

Bitlis ASKON Şube Başkanı Ömer Kara ise, şehrin en büyük sorununun birlik ve beraberliğin eksik olmasının olduğunu ifade ederek, "İlk önceliğimiz bu bütünlüğü oluşturmaktır. Ticaret ve sanayi odalarının, esnaf ve sanatkarlar odalarının, ASKON, valilik ve Tatvan Belediye Başkanlığının da bulunacağı bir platformun acilen kurulması gerekiyor. Şehrin ekonomisi durma noktasına gelmiştir. Küçük sorunlarımızı bile çözemez duruma gelmekteyiz. Platform konusunda görüşmelerimizi tamamlayıp basına en kısa zamanda bilgi vereceğiz" dedi.

ASKON Bitlis Şubesini ziyaret eden Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin'e Elif harfinin bulunduğu bir tablo hediye edildi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara