Dolar

32,3693

Euro

35,0412

Altın

2.325,39

Bist

9.118,40

Başkan Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkan Tahmazoğlu, son olarak Almacı Pazarı esnafını ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-11 15:38:24

Başkan Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkan Tahmazoğlu, son olarak Almacı Pazarı esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Almacı Pazarı'na giderek iş yerlerini ziyaret etti. Esnafa 'hayırlı işler' temennisinde bulunan Belediye Başkanı Tahmazoğlu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Yoğun ilgi gören Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey'in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile merkeze insanı alan çalışmalar yaptık. Daha nasıl iyisini yaparız diye çalışıyoruz. Her türlü imkânı esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz" dedi.

Başkan Tahmazoğlu, esnafla sohbeti sırasında Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı arayarak esnafla telekonferans gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya, esnafı makamına çay içmeye davet etti.

"BAŞKANDAN MEMNUNUZ"

Şahinbey'de yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını kaydeden esnaflar ise, "Başkanımız sık sık bizleri ziyaret ediyor. Kendisini aramızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. Daha önceleri görmediğimiz hizmetleri başkanımız döneminde gördük. Başkanımıza bizleri ziyaret ettiği için ve Şahinbey'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara