Dolar

32,4384

Euro

34,7315

Altın

2.478,97

Bist

9.530,47

Başkan Remzi Aydın, Hamdi Simra'ya akülü araç hediye etti

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir bacağını kaybeden Fikriye Simra'nın eşi Hamdi Simra'ya akülü araç hediye etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-10 15:40:52

Başkan Remzi Aydın, Hamdi Simra'ya akülü araç hediye etti
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir bacağını kaybeden Fikriye Simra'nın eşi Hamdi Simra'ya akülü araç hediye etti.

Eyüp Karadolap Mahallesinde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir bacağını kaybeden eşi Hamdi Simra için tekerleklik sandalye yardımı isteyen Fikriye Simra'nın çağrısına Başkan Remzi Aydın, duyarsız kalmadı. Eşinin tekerlekli sandalyesinin artık çok eskidiğini ve kullanılamaz halde olduğunu söyleyen Fikriye Simra'nın yardım talebine Başkan Remzi Aydın koştu.

İHA'nın gündeme getirdiği Fikriye Simra'nın yardım çağrısı üzerine Başkan Remzi Aydın, gerekli birimlere akülü araç temin edilmesi talimatını verdi. Akülü aracın gelmesinin ardından Fikriye Hanım ve eşini ziyarete giden Başkan Aydın, Hamdi Bey'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Vatandaşlarımızın talebine duyarsız kalmıyoruz"

Hiçbir vatandaşın talebine duyarsız kalmamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Aydın sözlerine şöyle devam ettİ:

"Hamdi Bey'in nasibiymiş. Eşi Fikriye Hanım yardım talebini alınca, ihtiyaçlarını karşılamak istedim. Arkadaşlara talimat verdim. Arkadaşlar akülü arabayı hazırladı ve Hamdi Bey'e teslim ettik. Çok mutlu oldu."

"Başkanımızdan Allah razı olsun"

Akülü aracına kavuşan Hamdi Simra ise, "Çok sağ olsun. Daha önce de ziyaretimize gelmişti, yardımda bulunmuştu. Bu araba öyle iyi geldi ki bana uzun süredir evden dışarı çıkamıyordum, gezemiyordum. Artık rahat rahat gezebilirim. Başkanımın sayesinde istediğim zaman dışarı çıkıp gezeceğim. Başkanıma çok teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun." diye konuştu.

Tekerlekli sandalyesi eskidiği için eşini dışarı çıkaramadığını ifade eden Fikriye Simra ise, "Allah razı olsun Remzi Başkanımızdan. Allah ne muradı varsa versin. Eski tekerlekli sandalye ile çok zorlanıyorduk. İtemiyordum, dışarı çıkamıyorduk. Tekerlekli sandalye devriliyordu. Yollarda kaç defa düştük. Artık kendi başına dışarı çıkıp dolaşabilecek." dedi.

Haber Ara