Dolar

32,5941

Euro

34,8190

Altın

2.412,01

Bist

9.645,02

Başkan Keleş, terörü lanetledi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Van ve Elazığ Emniyet teşkilatlarına karşı yapılan bombalı saldırıları şiddetle kınadı ve 'Türkiye önemli bir dönemden geçmektedir. Terör örgütleri Türkiye'yi karanlık noktalara çekmeye çalışsalar da hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-18 13:47:35

Başkan Keleş, terörü lanetledi
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Van ve Elazığ Emniyet teşkilatlarına karşı yapılan bombalı saldırıları şiddetle kınadı ve "Türkiye önemli bir dönemden geçmektedir. Terör örgütleri Türkiye'yi karanlık noktalara çekmeye çalışsalar da hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

Van ve Elazığ Emniyet teşkilatlarına karşı yapılan bombalı saldırılarda ikisi sivil 6 kişinin hayatını kaybetmesi Türkiye'de nefretle karşılandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yayınladığı mesajda terörü şiddetle kınadı ve saldırılarda hayatını kaybeden şehitlere başsağlığı diledi.

Başkan Mehmet Keleş mesajında "Türkiye önemli bir dönemden geçmektedir. 24 saat içinde önce Van'da arkasından da Elazığ'da teröristlerin emniyet teşkilatlarına yönelik bombalı saldırılar düzenlemesi büyük bir infial uyandırmıştır. Ne yazık ki bu hain saldırılarda ikisi sivil vatandaşımız olmak üzere 6 kişi şehit düşmüştür. Bu eylemler hain şer odaklarının Türkiye'yi karanlık noktalara çekme gayretinin bir parçasıdır. Yüce Türk milleti bu lanet saldırıların arkasında olduğu bilinen FETÖ ve PKK'nın gerçek yüzünü bilmektedir. Hiçbir zaman da Türkiye'nin birliğine, beraberliğine kast eden bu eylemlere geçit vermeyecektir. Hain ve işbirlikçi terör örgütleri Türkiye'yi bölme ve karıştırmaya yönelik emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bunu artık anlamaları gerekiyor. Saldırılarda hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Haber Ara