Dolar

32,3712

Euro

34,9854

Altın

2.326,10

Bist

9.065,54

Başkan Kayda: 'Gelen acı haberler yüreklerimizi dağladı'

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Van, Elazığ ve Bitlis'ten gelen acı haberlerin yürekleri dağladığını ifade ederek, 'Milletimizin başı sağ olsun' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-18 17:47:29

Başkan Kayda: 'Gelen acı haberler yüreklerimizi dağladı'
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Van, Elazığ ve Bitlis'ten gelen acı haberlerin yürekleri dağladığını ifade ederek, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Eli kanlı teröristlerin alçakça saldırılarını Van, Elazığ ve Bitlis'te sürdürdüğünü belirten Başkan Kayda, "Dün gece yarısı Van Polis Merkezini hedef alan hainlerin bombalı saldırısında 1 polisimiz şehit olurken 20'si polis 73 vatandaşımız yaralandı. Bugün ise Elazığ ve Bitlis'ten gelen haberler yüreğimizi dağladı. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 3 polisimizin şehit olduğu 100'den fazla yaralının bulunduğu haberi bizleri derinden sarstı. Bitlis'in Hizan ilçesinde de yine eli kanlı teröristlerin operasyondan dönen askerlerimize bombalı araçla saldırması sonucunda 3 askerimizin şehit olduğunu, 6 askerimizin de yaralandığını üzülerek öğrendik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı asker ve polislerimiz ile vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara