Dolar

32,5676

Euro

34,6759

Altın

2.491,76

Bist

9.524,59

Başkan Görmez'den eğitimde yeni hedef vurgusu

Eğitim zirvesinde konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ,eğitim öğretime verdikleri desteğin artarak süreceğini bu konuda yeni hedefleri olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 13:14:32

Başkan Görmez'den eğitimde yeni hedef vurgusu
Eğitim zirvesinde konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ,eğitim öğretime verdikleri desteğin artarak süreceğini bu konuda yeni hedefleri olduğunu söyledi.

Torbalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "2016-2017 eğitim öğretim yılı başı eğitim sorunları ve çözüm önerileri" konulu toplantı, Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İlk ,ortaöğretim ve lise düzeyinde 35 bin öğrencinin bulunduğu Torbalı'da gerçekleştirilen toplantıya katılım oldukça yoğundu. Toplantıya ;Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, okul idarecileri ve cami imamları katıldı.

"Eğitimde yeni hedeflerimiz olacak"

Toplantıda bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,180 bin nüfuslu ilçenin her geçen gün büyüdüğünü bu büyümenin beraberinde bir takım sorunlar getirdiğini ifade ederek, "Geçtiğimiz sene okul yapılması amacıyla Milli Eğitim'e 50 dönüm arsa bağışladık. Okullarımızın her türlü ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Subaşı Mahallesi'nde 23 yaş üstü engelli eğitim merkezini faaliyete açtık. İlçe dışında okuyan öğrencilerimize burs temin etmek amacıyla Torbalı Eğitim Vakfı'nı kurduk. Eğitim öğretime verdiğimiz bunca desteği asla yeterli bulmuyoruz. Bu hususta da yeni hedeflerimiz olacak" dedi.

İlçe Milli Eğitim'den Başkan Görmez'e teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in eğitim öğretime çok özel bir önem verdiğini dile getirerek, "Bugüne kadar eğitimle ilgili hususlarda ne zaman kapısını çalsak bizleri asla boş çevirmedi. Belediye Başkanı'mız 22 tane okulun arsa teminini gerçekleştirdi. Türkiye'de bunun başka bir misali olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde okullara personel temininde, okullarımızın çevre düzenlemesi ve asfaltlanmasında elinden gelen yardımı yaptı. Aynı şekilde özel eğitim sınıflarının düzenlenmesiyle alakalı önemli katkılar sundu. Huzurlarınızda eğitim öğretime verdiği katkı nedeniyle Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Ara