Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

Başkan Ceyhun: 'Tohum desteği projesi genişletilebilir'

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, 21 il için açıklanan 'tohum desteği projesi''nin genişletilebileceğini ifade etti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-19 15:16:01

Başkan Ceyhun: 'Tohum desteği projesi genişletilebilir'
AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, 21 il için açıklanan 'tohum desteği projesi'"nin genişletilebileceğini ifade etti.

Ceyhun, "Önümüzdeki günlerde 21 il için verilen desteğin genişletilmesi söz konusudur. Milletvekillerimizle birlikte ilave edilecek iller arasında yer almak konusunda gerekli tüm girişimler yapılmış, atılması gereken adımlar atılmıştır, Bakan düzeyinde defalarca görüşme yapılmıştır. Kütahyalı çiftçilerimiz endişelenmesin. Her anlamda ve her zaman çiftçimizin yanındayız" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 21 ildeki çiftçilere ekimi yapılacak olan buğday, arpa, kuru fasulye, mercimek, mısır, ayçiçeği ve çeltik gibi ürünlerin tohumunun yüzde 75'ini hibe ettiğini, ancak tarımla uğraşan Kütahya'da dahil olmak üzere çok sayıda ilin bu destekten yararlanamadığını dile getirmişti.t
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara