Dolar

32,5976

Euro

34,7500

Altın

2.497,65

Bist

9.524,59

Başkan Baran, Yarımca Spor Tesisleri'nde inceleme yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yarımca sahilinde faaliyete geçen spor tesisinde incelemelerde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-31 12:08:50

Başkan Baran, Yarımca Spor Tesisleri'nde inceleme yaptı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yarımca sahilinde faaliyete geçen spor tesisinde incelemelerde bulundu.

Körfez'i sporun başkenti yapma yolunda hızla ilerleten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ile birlikte yarımca sahilinde faaliyete geçen spor tesisini inceleyerek çeşitli bilgiler aldı. Spor yapma imkanını tüm Körfezliler'e sunan Körfez Belediyesi, sporun çeşitli alanlarında uzman antrenörlerle hizmet veriyor. Birçok spor branşını Körfez'in geneline yayan Körfez Belediyesi, uzman spor eğitmenleri ile basketbol, futbol, voleybol, güreş, yüzme ve kick boks gibi spor dallarını minik öğrencilere sunuyor.

Yarımca sahilinde açılan modern spor tesisini inceleyen Başkan Baran şu ifadelere değindi, "Başarılı bir nesil için, sağlıklı ve huzurlu bir gençlik yetiştirmeliyiz. Gençlerimizi bilgisayar başından, oyun salonlarından ve kafelerden uzaklaştırarak sosyal aktiviteler içerisine katmak için spor tesislerine ihtiyaç var. Bizlerde İlçemizin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirerek alt yapıdan sporcu yetiştirecek spor tesislerimizi bir bir tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik projelerimize arttırarak devam edeceğiz. Körfezimizi sporun başkenti, gelişimin marka kenti yapacağız" dedi.

Körfez Belediyesi kentin sahip olduğu potansiyeli harekete geçirerek alt yapıdan sporcu yetiştirecek. Bu kapsamda tesisleşmede önemli adımlar atan Körfez Belediyesi, 2 bin 500 öğrencisi ile profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitimlerini büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Haber Ara