Dolar

32,4967

Euro

34,6254

Altın

2.478,93

Bist

9.642,61

Başkan Bakıcı, Yaşlılara Saygı Haftasını kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-20 15:17:01

Başkan Bakıcı, Yaşlılara Saygı Haftasını kutladı
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında; "Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır" diyen Başkan Bakıcı "Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı ederek, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır. Mensubu olduğumuz dinimiz de yaşlılara karşı hoşgörülü olmayı ve onlara hürmet etmeyi emrediyor. Bu vesile ile tüm büyüklerimizin 'Yaşlılara Saygı" Haftası'nı en içten duygularımla kutluyor, değerli büyüklerimize Cenab-ı Allah'tan mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum" şeklinde kaydetti.

Haber Ara