Dolar

32,3776

Euro

35,0243

Altın

2.335,12

Bist

9.079,97

Başkan Akın; 'Aydın Büyükşehir ile ADÜ proje üretsin'

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçenin önünü açacak büyük projelere ihtiyaç olduğunu belirterek, 'Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adnan Menderes Üniversitesi'ne büyük görevler düşüyor' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-14 11:56:39

Başkan Akın; 'Aydın Büyükşehir ile ADÜ proje üretsin'
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçenin önünü açacak büyük projelere ihtiyaç olduğunu belirterek, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adnan Menderes Üniversitesi'ne büyük görevler düşüyor" dedi.

Başkan Akın, Germencik ilçesine fakülte açmak istediklerini, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) bünyesinde Enerji, Tarım ve Seracılık bölümlerin açılması için ön hazırlıkların tamamladığını ancak ADÜ yönetimi bunun alt yapı hazırlıkları ile proje çalışmalarını hızlandırmaları yönünde beklenti içerisinde olduklarını ifade etti.

İlçede fakültenin açılması Aydın Büyükşehir'in 1/5.000'lik imar kapsamında olduğunu kaydeden Akın,"Germencikte fakülte dışın da ilçede organize hayvancılık bölgesi, sera ve organize sanayi bölgesi, 7-8 katlı Türk mimarisine uygun konut projeleri yanı sıra geniş park-bahçe peyzaj alanları ile ihtiyaca cevap verebilecek ileriye yönelik otopark projeleri uygulamaya geçirmek istiyoruz. Biz Germencik olarak haritaları bitirdik ve dijital ortamlara da taşıdık. 1 milyon 300 bin lira harcanarak şu anda ilçe belediyelerin hiç birinde hazırlanmadığı harita çalışmaları biz dijital ortamda hazır vaziyete getirdik. İlçe belediyesi olarak 1/5.000'lik imara hazırız. Aydın Büyükşehir Belediyesi(ABŞ) ile Adnan Menderes Üniversitesine(ADÜ) büyük görevler düşüyor. İlçe belediyeleri bir araya toplayarak siyasi görüşleri ne olursa olsun bu yönde açıklama yapmalarını ve çalışmaları hızlandırmalarını bekliyoruz" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara