Dolar

32,5733

Euro

34,6669

Altın

2.520,86

Bist

9.524,59

Başçayırlı minikler tiyatro heyecanını yaşadı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Aydın il genelinde turnelerine tüm hızıyla devam ediyor. Köşk ilçesi Başçayır İlkokulu'nda gerçekleşen 'Ceviz ile Karınca Dost Olunca' çocuk tiyatrosuyla Köşklü minikler tiyatro ile tanıştı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-09 16:12:20

Başçayırlı minikler tiyatro heyecanını yaşadı
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Aydın il genelinde turnelerine tüm hızıyla devam ediyor. Köşk ilçesi Başçayır İlkokulu'nda gerçekleşen "Ceviz ile Karınca Dost Olunca" çocuk tiyatrosuyla Köşklü minikler tiyatro ile tanıştı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Köşk Başçayır'da genel sanat yönetmenliğini Hilal Hasanov'un, yönetmenliğini Taner Barlas'ın yaptığı "Ceviz ile Karınca Dost Olunca" adlı müzikli çocuk oyununu sahneye koydu. Öğrenciler tiyatroya yoğun ilgi gösterirken ilk kez tiyatro heyecanını yaşamış oldular.

Miniklerden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür

Şehir tiyatrosunu Köşk Başçayır'a getiren Başkan Çerçioğlu'na çok teşekkür eden minik öğrenciler "Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu çok seviyoruz. Şehir tiyatrosunu ayağımıza kadar getirerek bizleri ilk kez tiyatro ile buluşturdu. Çok teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu önümüzdeki günlerde il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam edecek.

Haber Ara