Dolar

32,3271

Euro

35,0620

Altın

2.297,63

Bist

9.008,28

Başbakan Yıldırım'dan 'hizmet' mesajı

Başbakan Yıldırım, Kütahya'da vatandaşlara hitap ettiği konuşmasında, 'Türkiye'nin bütün bölgelerine hizmetlerimiz gitti' dedi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-15 01:43:05

Başbakan Yıldırım'dan 'hizmet' mesajı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Başbakan Binali Yıldırım, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nında vatandaşlara hitap etti.

Kütahya'yı Türkiye için olduğu kadar AK Parti için de önemli bir kent olarak nitelendiren Başbakan Yıldırım, şehrin partisine her zaman en yüksek desteği verdiğini söyledi.

Son seçimlerde de verilen destek için teşekkür eden Yıldırım, "Sizlerin bu güveninizi bir emanet olarak aldık ve inanıyorum ki yüzünüzü asla ve asla kara çıkarmayacağız." diye konuştu.

"Ekonomide, ulaştırmada, sağlıkta hatrı sayılır hizmetlere imza attık"

Gösterilen ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden geldik. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Ekonomide, ulaştırmada, sağlıkta hatırı sayılır kalkınmalara ve hizmetlere imza attık. Türkiye'nin bütün bölgelerine, memleketin her köşesine hizmetlerimiz birer birer gitti. Yolları böldük hayatları birleştirdik, milleti birleştirdik. Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor. Türkiye'nin kaynaklarını yine Türkiye için, insanımız için hizmete dönüştürdük."

Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldığını, kentin daha fazlasına layık olduğunu belirten Yıldırım, 2002'ye kadar şehirde yapılan bölünmüş yol uzunluğunun 23 kilometre olduğunu, AK Parti iktidarında ise bunun 235 kilometre olduğunu vurguladı. "Kütahya'ya yakışan da bu, AK Parti'nin farkı da bu" diyen Başbakan Yıldırım, Zafer Havalimanı'nın da hizmete alındığını anımsattı.

Binali Yıldırım, havalimanının açıldığı 2012 yılında 3 bin yolcunun geldiğini ifade ederek, bu rakamın 2015'in sonunda 93 bine çıktığını, bu rakamın daha da artacağını belirtti.

Haber Ara