Dolar

32,3283

Euro

35,0748

Altın

2.298,24

Bist

8.984,26

Başbakan Yıldırım'dan Bahçeli'ye FETÖ listesi

Başbakan Yıldırım, muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmede Devlet Bahçeli'ye FETÖ konusunda bilgilendirmede bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-23 03:37:24

Başbakan Yıldırım'dan Bahçeli'ye FETÖ listesi

Başbakan Binali Yıldırım'ın muhalefet liderleriyle gerçekleştirdiği zirvede, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye kamudan tasfiye edilenlerle ilgili bir bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Hürriyet'ten Umut Erdem'in haberine göre, Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Kurunun yanında yaş da yanmasın' uyarısı üzerine çok hassas bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Daha önce MHP'nin verdiği görevden alınan ya da gözaltına alınan kamu görevlileriyle ilgili liste üzerinde hassas bir çalışma yaptıklarını belirten Yıldırım, çapraz tahkikat yaptıklarını vurguladı. 

Çalışma sonucunda da MHP listesi içinde yer alan ancak tahkikat sonucunda FETÖ'cü olduğu tespit edilenlerle ilgili liste çıkardıklarını kaydeden Yıldırım, görüşme sırasında Bahçeli'ye bu listeyi verdi.

Listedeki isimlerin yanında haklarında FETÖ'cü olduklarını gösteren deliller ve bağlantılara yer verilmesi dikkat çekti. Bahçeli, bunun dışında kalanların listeden çıktığı yolunda yorum yaptı. Genel Merkeze gelen ‘teşekkür' dönüşlerinden de, MHP'nin verdiği listeden işe dönüşlerin sağlanmaya başlandığı sonucuna ulaşıldı. MHP'de mağdurların başvuruları alınmaya devam ediyor ve önümüzdeki günlerde yeni bir listenin daha verilmesi bekleniyor.

Haber Ara