Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

(Bursa'da iplik-boya fabrikasındaki patlama) Şu ana kadar maalesef 5 ölü, 14 civarında yaralımız var. Gerekli incelemeleri başlattık, takipteyiz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-08 14:01:15

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'da iplik-boya fabrikasındaki patlamaya ilişkin, "Şu ana kadar maalesef 5 ölü, 14 civarında yaralımız var. Gerekli incelemeleri başlattık, takipteyiz." dedi.

Diyarbakır'daki temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, tarihi Sur ilçesindeki Ulu Cami önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir iplik-boya fabrikasının buhar kazanında meydana gelen patlamayla ilgili son durumu sorması üzerine Çavuşoğlu, patlamanın şiddetli olduğunu, çevredeki diğer fabrikalarda da bir takım hasara yol açtığını, oradaki işçilerin de yaralanmalarına sebebiyet verdiğini söyledi.

"Şu ana kadar maalesef 5 ölü, 14 civarında yaralımız var. An be an takip ediyoruz. Sayın Valimiz ve ilimizin yetkilileri olay mahallinde gerekenleri yapıyorlar. Gerekli incelemeleri başlattık, takipteyiz." diyen Çavuşoğlu, şu anda herhangi bir risk bulunmadığını aktardı.

Çavuşoğlu, yangının tamamen kontrol altına alındını belirterek, "Dediğim gibi çok şiddetli bir patlama. Buhar kazanında, çevre fabrikalarda ve orada bulunan araçlarda da zarar verebilecek mahiyette bir patlama. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Bursamızın ve diğer işçilerimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.




VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara