Dolar

32,5566

Euro

34,8383

Altın

2.433,81

Bist

9.722,09

Başbakan'dan Artvin'e deniz uçağı müjdesi

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Artvin arası deniz uçağı seferlerinin yapılması için talimat verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-15 18:37:46

Başbakan'dan Artvin'e deniz uçağı müjdesi

Artvin'de Milli İrade Meydanı'ndaki mitingde halka seslenen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "PKK bölücü terör örgütü diyor ki, 'Aman hayır çıkması için gece gündüz çalışın, sakın evet çıkmasın.' Feto'yla kol kola girmişler, baş başa vermişler 'Hayır' çıkması için gece gündüz çalışıyorlar. Ne yaparsanız yapın, 'Evet' çıkacak, sizin de defteriniz dürülecek." diye konuştu.

"TEK ADAM REJİMİ ASIL CHP'DE VAR"

"Amerika'da bir tane başkan var, tek adam rejimi mi? Fransa'da tek başkan var, diktatörlük mü? Tek adam rejimi asıl CHP'de var." diyen Başbakan Yıldırım, "Defalarca seçim kaybedip koltuğunu bırakmıyorsa, tek adam orada var demektir." dedi.

"AVRUPA'DA KALİTE DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR"

Başbakan Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü:

Şu anda Avrupa'nın başının derdi, marjinal, ırkçı, Türk düşmanı, Müslüman düşmanı siyasetin yükselmesidir. En son Fransa'da iş yerlerinde başörtü takmasını yasakladılar, aynen bizim 28 Şubat gibi. Biz, bütün yasakları kaldırdık, kaldırdık, kaldırdık, şimdi onlar başladılar. Türkiye demokrasisinin kalitesi, standardı yükselirken Avrupa'da kalite düşmeye devam ediyor."

"BUNLARIN SİCİLİ BOSNA'DA BELLİ"

Hollanda'da, ne kadar çok methettikleri, böbürlendikleri Avrupa değeri varsa hepsini ayakları altına aldıklarını ifade eden Başbakan Yıldırım, "Bunların sicili Bosna'da belli, Bosna'daki katliamdan biliyoruz biz bunları. Bunlar Mısır'da seçilmiş cumhurbaşkanını alaşağı eden darbecilerin yanında yer aldılar." dedi.

"BUNLARIN ÇİFTE STANDARTLI İKİYÜZLÜLÜKLERİ BİR SANAT HALİNE GELMİŞ"

Başbakan Yıldırım şöyle devam etti:

"Bunların çifte standartlı ikiyüzlülükleri bir sanat haline gelmiş. Almanya'ya, Hollanda'ya 'hayır' kampanyası yapanlar gidecek, elini kolunu sallayarak istediğini yapacak, PKK'nın yandaşları, FETÖ'nün yandaşları istediği gibi cirit atacak, onlara ses yok. Vatanını seven, bayrağını seven, ülkesini seven bu ülkenin onurlu, şerefli vatandaşlarına yasak getirecekler, engel getirecekler. Bunun cevabını 16 Nisan'da en güzel şekilde benim milletim verecek."

 

Haber Ara