Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Başbakan: CHP’nin başındaki hasta adam

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında ağır eleştirilerde bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-14 02:37:03

Başbakan: CHP’nin başındaki hasta adam

Başbakan Davutoğlu, dünkü grup toplantısındaki sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için “CHP'nin başındaki hasta adam” yorumunda bulundu.

Ajansların aktardığı habere göre; AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda bir konuşma yaptı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Ülkemizin savunması ve milletimizin huzuru için her türlü tedbiri alıyoruz. Vatandaşlarımızın zararını telafi edeceğiz. Akçakale'ye benzer saldırılar olmuştur. Sınırlarımızın yanı başında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

“Bugün incelemelerde bulunmak üzere Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarımız bugün Kilis'te. Vatandaşlarımızı bu ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz.

“Ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef alan tüm şer odaklarıyla, sonuç alıncaya kadar mücadele etmeye devam edecek ve inşallah uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını, ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz. Bu saldırılara cüret edenlerin, bunun hesabını en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir şüpheniz olmasın.”

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

“İlk günden itibaren parti ve hükümet olarak bu olayın üzerine gittik. Kılıçdaroğlu niye sesiniz çıkmadı diyor. Olay ortaya çıktığından itibaren bu sapık aşağılıkların en aşağısıdır diye ilk konuşan benim. Bizim hiçbir kötü eylemin yanında durmamız mümkün değil” dedi.

“Hal böyle iken CHP'nin başındaki hasta adam, olayı bıraktı sapığı da bıraktı  bize saldırmaya bakanımıza saldırmaya başladı. Dünkü konuşmasıyla bir kez daha tedaviye muhtaç patolojik bir vaka olduğunu gösterdi.

“Önce tıbbi Bir muayeneden sonra ahlaki bir muayeneden geçirmek lazım Kılıçdaroğlu'nu. Sarf ettiği seviyesiz sözlerle gündem olmak rahatsız etmiyor. Türk siyasetini de dibe çekme peşinde. Siyasetimiz bu hasta adamı haketmiyor. Hakaret ve küfür ona, haya ve edep bize yakışır.”

DOKUNULMAZSLIKLAR KONUSU

“Teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırmak için AK Partili milletvekilleri 316 imza ile TBMM'ye yasa teklifi verdiler. İşte AK Parti farkı bu. izim bundan tedirgin olacağımızı sanıp meydana okuyanlara, madem meydan okuyorsunuz işte hodri meydan.

“Biz terör destekçisi milletvekillerini yargı önüne çıkarmak için harekete geçtik. CHP terör destekçisi milletvekillerine kendisini siper ederek bize destek vermedi. Kimin mahkemelerden korktuğu kimin korkmadığı ortaya çıkacak.”

TOKİ

“TOKİ eliyle yapılan binalar için şehrin tarihi mimarisine uygun olmayı şart getirdik. İnşallah TOKİ artık, şehirlerimizin tarihi mirasına uygun binalar inşa edecek.

“TOKİ Başkanı'na ve ilgili arkadaşlara net talimatlar verdim. Bizzat görmediğim hiçbir TOKİ projesi hayata geçirilmeyecek ve şehirlerimizde şehrin özgün mimarisine aykırı tek bir TOKİ inşatı yapılmayacak”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara