Dolar

32,5830

Euro

34,8206

Altın

2.412,53

Bist

9.645,02

Başarılı tasarımlarıyla bilinen Muya Mobilya'nın Ceosu Murat Tulgar başarısının sırrını anlattı

Mobilya sektörüne çok küçük bir yaşta babasının yanında çırak olarak başladığını söyleyen Murat Tulgar, 'Askerlik görevimi tamamladıktan sonra kendi işimi kurmak için azmettim ve bu zamana kadar kendi çabalarım ile ilerledim, ilerlemeye de devam edeceğim' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-22 18:15:40

Başarılı tasarımlarıyla bilinen Muya Mobilya'nın Ceosu Murat Tulgar başarısının sırrını anlattı

Yalnızca kendi tasarımlarıyla değil müşterilerine özel tasarımlarla da hizmet verdiklerini anlatan Murat Tulgar, "Muya Mobilya müşterilerine hayalindeki ürünleri tasarlayabilir, beğendikleri ürünleri kullanacakları mekanların ölçülerine göre dizayn edebilir" ifadelerini kullandı.

Yaptığı çalışmaların ardından insanlardan güzel geri dönüşler almanın işini daha da iyi yapmanın anahtarı olduğuna dikkat çeken Murat Tulgar, "Onlar memnun oldukça, biz de yaptığımız işte ne kadar başarılı olduğumuzu bir kez daha anlıyoruz" diye konuştu.

Başarının sırrının müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Murat Tulgar, "İlkemiz müşterilerimize en kaliteli ürünü en iyi hizmetle ve en iyi tarzda ürünlerle vermeyi garanti etmek" diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Ara