Dolar

32,6078

Euro

34,8089

Altın

2.494,00

Bist

9.524,59

Başakşehir turu deplasmana bıraktı

Temsilcimizin net bir penaltısının verilmediği maçta Volkan Babacan kritik kurtarışlarıyla yıldızlaştı, beklediğimiz goller gelmeyince tur rövanşa kaldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-28 22:31:56

Başakşehir turu deplasmana bıraktı

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla 0-0 berabere kaldı.

Mücadeleye istediği gibi başlayamayan Medipol Başakşehir ilk 10 dakikada kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Rakibin çok adamla etkili gelmesine engel olamayan temsilcimiz, 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı. Mehmet Batdal ve Doka ile gole yaklaşan Medipol Başakşehir, orta sahada üstünlüğü eline geçirmeye başladı ancak hücumda etkili olamayan Medipol Başakşehir, ilk yarıda gol atmayı başaramadı. İkinci yarıda rakibin katı savunmasını aşmakta zorlanan Başakşehir, hücumda çoğalmakta zorlanınca aradığı golü bulamadı. Avcı'nın hücuma yönelik yaptığı hamleler de sonuç vermeyince karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın rövanşı 4 Ağustos Perşembe günü Hırvatistan'ın Rijeka kentindeki 6 bin seyirci kapasiteli Rujevica Stadı'nda yapılacak ve bu maçta play-off turuna yükselecek ekip belli olacak.

Başakşehir'in penaltısı güme gitti

Başakşehir'in 26. dakikada çok net bir penaltısı verilmedi. Doka'nın ceza sahasının sol tarafından kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde top Bezjak'ın elle müdahalesi sonucu dışarı çıktı. Medipol Başakşehirli futbolcuların pozisyonun penaltı olduğuna dair yoğun itirazda bulunduğu hakem Edvartsen, korner kararı verdi.

Haber Ara