Dolar

32,3762

Euro

35,0593

Altın

2.326,20

Bist

9.102,77

Başakşehir'e Çek, Konyaspor'a Rus hakem

Medipol Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda Ludogorets oynayacağı karşılaşmada Çek hakem Miroslav Zelinka düdük çalacak

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-20 14:39:09

Başakşehir'e Çek, Konyaspor'a Rus hakem
Medipol Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında deplasmanda Ludogorets oynayacağı karşılaşmada Çek hakem Miroslav Zelinka düdük çalacak. Konyaspor-Marsilya maçını ise Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Medipol Başakşehir'in, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile deplasmanda oynayacağı maçı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Miroslav Zelinka yönetecek. Razgrad kentindeki Ludogorets Arena'da 23 Kasım Perşembe günü oynanacak ve saat 23.05'te başlayacak karşılaşmada Miroslav Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikan ve Jan Patak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Jiri Molacek üstlenecek.

KONYASPOR'A RUS HAKEM

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Konyaspor'un, Fransa'nın Olympique Marsilya takımı ile kendi evinde oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 23 Kasım Perşembe günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek. Sergei Karasev'in yardımcılığını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin yaparken, Igor Demeshko 4. hakem olarak görev alacak. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergey Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara