Dolar

32,3694

Euro

34,9494

Altın

2.325,68

Bist

9.089,47

Bartın'da dalgalara kapılarak kaybolan gencin cesedi bulundu

Bartın'da dalgalara kapılarak kaybolan gencin cesedi bulundu

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 13:57:54

Bartın'da dalgalara kapılarak kaybolan gencin cesedi bulundu
Bartın'da denizde dalgalara kapılan üç çocuğunu kurtarmak isterken boğulan babanın denizde kaybolan 21 yaşındaki oğlunun cesedi bulundu.

Mugada sahilinde dün ailesiyle denize giren ve babasının kurtarmaya çalıştığı sırada akıntıya kapılıp kaybolan Abdulsamet Şeker'in cansız bedeni, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları tarafından kıyıdan 50 metre açıkta 5 metre derinlikte bulundu.

Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartılan ceset, Bartın Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Üç çocuğunu kurtarmaya çalıştığı sırada boğulan baba Yusuf (55) ile oğlu Abdulsamet Şeker'in cenazeleri, yakınları tarafından Bartın Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından, İl Özel İdaresi cenaze aracıyla memleketleri Ankara'ya gönderildi.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ve İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, morg önünde aileye başsağlığı dileğinde bulunurken, İl Müftüsü Mahmut Gündüz dua etti.

İçişleri Bakanlığında nüfus memuru olarak çalıştığı öğrenilen baba Şeker ile oğlunun cenazelerinin yarın Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Mugada sahilinde ailesiyle denize giren baba Yusuf Şeker, dalgalara kapıldığını gördüğü çocukları Semanur (23), Abdulsamet (21) ve Şennur'u (31) kurtarmaya çalıştığı sırada boğulmuş, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

İl Özel İdaresine bağlı cankurtaran ekiplerince, jet ski ile kızları Semanur ve Şennur'u sudan çıkarılırken, Abdulsamet ise dalgaların arasında kaybolmuştu.

Haber Ara