Dolar

32,5874

Euro

34,8010

Altın

2.510,25

Bist

9.693,46

Barcelona, Arda'yı takasta kullanacak

İspanyol basını, Barcelona'nın Mesut Özil için Sandro, Munir ve Arda Turan'ı teklif edeceğini yazdı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-25 21:18:08

Barcelona, Arda'yı takasta kullanacak

Katalanlar, önümüzdeki yaz transferleri için Real Madrid'in eski yıldızı Mesut Özil'i düşünüyor. Kulübün teknik sekreteri, 2013 senesinde Eflatun-Beyazlılardan Premier Lig ekibi Arsenal'e transfer olan Alman oyuncunun La Liga'ya geri dönüşü için kolları sıvadı, ancak bu göründüğü kadar kolay olmayacak.

ANTI-BARÇA MADDELER

As gazetesinin iddiasına göre, Özil'in Premier Lig'te mutlu olmaması ve İspanya'yı özlediğini belirtmesi, yıldız oyuncunun teklif gelmesi halinde Barcelona'yı tercih edebileceğini işaret etmekte. Ancak, Mesut'un eski kulübü Real Madrid, asist kralı oyuncusunun La Liga'da herhangi bir takıma dönüşünü engellemek için oyuncusuna imzalattığı anlaşmaya bazı maddeler ekletmişti.

FootballLeaks sitesinin açıkladığı o maddelere göre, 27 yaşındaki oyuncu, transfer olduğu Arsenal'den başka bir İspanyol takımına gitmeye karar verdiği takdirde Madrid ekibinin 48 saat içinde olası transferi engellemeye hakkı var. Ancak eğer Eflatun-Beyazlılar transfere izin verir ve Arsenal bu hamleden 50 milyon eurodan fazla kazanırsa, bu gelirin %33'ü Florentino Perez'in kasasına girecek. Barcelona bu anlaşma şartlarında hukuk boşluğu bulup 'anti-Barça' maddelerden muaf olmaya çalışıyor.

ÇÖZÜM: TAKAS

Öte yandan Arsenal'in Sandro, Munir ve Arda Turan ile ilgilendiği biliniyor. Ekonomik yönden zor günler geçiren Katalanlar için bu üç futbolcu karşılığında Mesut Özil'in takıma gelişi çözüm olabilir.

Haber Ara