Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Barbar PKK camileri yakıyor !

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-16 17:20:11

Barbar PKK camileri yakıyor !

Daha öncede yazmıştım Diyarbakır ülkemizin ve ümmetin önemli kentlerinden birisidir. Bu şehir bir nevi “peygamberler diyarı” olarak anılır. Türkiye ve İslam  düşmanlığı ihalesini Ermeni terör örgütü ASALA'dan devralan PKK taşeronları sadece kendisine karşı olanları değil, bölgede bulunan İslami ve tarihi eserleri yok etmek için yoğun gayret içine girdiğine şahit olduk.

Lanetli Sırp çetnikleri Bosna Hersek'e saldırdığında da ilk önce İslam'ı eserlere ve tarihi mezarlıklara saldırı yapmıştı. Myanmar'daki askeri cunta ve Budist diktatörleri de Arakan ve Mandalay bölgelerinde  bulunan tarihi cami, medrese, köprü ve mezarlıkların hepsini tahrip ederek bölgeden İslam ve Müslümanların izlerini silmeye çalışıyor.

Ayni köhnemiş zihniyetin devamı olan terör örgütü PKK Doğu ve Güneydoğu illerimizdeki İslami eserleri yok ediyor. Halkın cahil kalması için yıllardan beri okul yakan PKK aslında Ergenekon ve derin devletle birlikte çalışıyor. Şimdi gerçek vatan evlatlarının bölgeye ve halka sahip çıkmasıyla birlikte çılgına döndüler. Çirkefleşmeye başladı. Önceden okulların yanında nadiren camileri de kundaklıyordu Şimdi ise Şırnak, Hakkâri, Cizre, Mardin, Bitlis, Muş, Diyarbakır ve civar kentlerdeki tarihi cami ve medreseleri yakmaya hız verdi. Proje gereği bölgeden İslamin izlerini silmeye çalışıyor.

Bu lanetli ve bebek katili PKK'li teröristler şunu iyi bilmelidir, sizin ağa babanız Ebu Cehil bile İslam'ın nurunu söndüremedi de siz mi söndüreceksiniz? Yıllardan beri bölgede eli kalem tutan ve dindar olanları katlettiniz, Kurban bayramında tatil yapmayıp fakirlere Kurban eti dağıtan Yasin Börü gibi yiğitleri katlettiniz. Bunlar yetmezmiş gibi şimdi de Dargeçit'teki meşhur Ulucami ile Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Fetihpaşa Mahallesinde yıllardan beri ayakta duran Fetihpaşa (Kurşunlu cami) ve külliyesini yaktınız. Bu çapulcu teröristlerin Moğol istilacılarının, İranlı aşırıcı teröristlerinin ve batılı emperyalistlerin ürünü olan DEAŞ'tan hiçbir farkları yoktur.

Hainler Osmanlının ilk eserini yaktı!

Yavuz Sultan Selim, 1516-1520 yılları arasında Bıyıklı Mehmet Paşayı Diyarbakır'a vali olarak gönderir. Burada meşhur İdris-i Bitlisi ile beraber ortak hareket ederek kente büyük hizmet ederler. Birisi Kürt diğeri Türk olmasına rağmen ayni gaye ve ayni amaç uğruna bu şehri İslam mimarisine ve eserlerine kavuştururlar. Diyarbakır fethin anısına Sur ilçesinde Osmanlının ilk camisi yapıldı. Bu alçak ve medeniyet düşmanı teröristler tarihi camiyi ateşe verdiler. Ama daha bilmiyorlar ki, değil bu ateş, Nemrut'un ateşi bile bölgeden İslam'ı ve Müslümanları yok edemedi!

Caminin kubbeleri kurşunla kaplı olduğundan dolayı halk arasında “Kurşunlu camii” olarak anılan Fetihpaşa camisi daha önce de birçok kez ayni karanlık ve yobaz zihniyet tarafından tahrip edilmişti. Ancak şimdiki kadar tarihi dokusuna zarar verilmemişti. Yüzyıllar önce el emeği göz nuru olarak yapılan oyma mihra,  kapı, süslemeler, tavan  ve el yazması Mushaflar kül oldu. Bölgedeki, yaklaşık yüzde 7 dinsiz ve satılmış teröristlerin yaptığı bu vahşet veBarbarlığın aynisini ABD işgal güçleri Irak'a girdiğinde yapmıştı.     

İran yıllardan beri Sünni Müslümanların yaşadığı Kürt bölgesinde, Pakistan sınırındaki Belucistan ve Bender Abbas gibi kentlerde ayni şekilde Barbarca cami yıktı. Halkı gerçek İslam inancından ve tarihinden uzaklaştırdığını zannediyor ama büyük yanılgı içinde olduğunun farkında değil.  Ülkesindeki Sünni Müslümanlara hayat hakkı tanımayan İran, PKK'nın en büyük destekçisi durumuna geldi. Bölgedeki İslam eserlerinin yok edilmesi Siyonist ve emperyalistler kadar İran'ı da son derece memnun etmişe benziyor. Ne de olsa büyük şeytanın etrafında kümelenmişler.



Ülkemizin her alanda ilerlemesi, hak ve özgürlükler alanında eskiye nazaran  kıyaslanmayacak seviyeye gelmesi hem içerideki hem de dışarıdaki düşmanları açığa çıkardı. Yıllardır kardeş bildiğimiz, her sıkıştıklarında yanlarında olduğumuz devletler bizim bu yükselişimizden rahatsız oldu. Söz konusu devletlerin haklarının büyük bir kısmı ülkemizi ve halkımızı tebrik ederken Irkçı, terör yanlısı ve emperyalistlerin güdümündeki kişiler birden bizlere düşman kesildi.

PKK en çok Kürtlere zarar veriyor!

Ülkemizin ve Müslüman düşmanı olan ne kadar çirkef, katil ülke ve grup varsa hepsi bize karşı birleşti. Bu şer gruplar PKK terör örgütüne katliam ve ortalığı karıştırma görevini verdi. Kendileri ise her türlü lojistik destek için seferber oldular.

Normalde bir arada olmaları imkansız gibi gözüken devletler, mezhepler ve gruplar bir anda şerde, sivil ve masumları katletmek üzere birleşti. Piyon olarak kullanılan PKK bölgede en çok yöre halkına zarar veriyor. Binlerce Kürt asıllı vatandaş PKK terörü nedeniyle yerini ve yurdunu bırakarak başka yerlere göç etmek zorunda kaldı. Yollara döşenen mayınlar ve açılan hendekler yüzünden halkın yaşamı adeta bir kabusa dönüştü. Güvenlik birimleri teröristleri yakalamak için çok zor şartlar altında operasyon yapıyor.

Her zaman olduğu gibi korkakça halkı ve çocukları kendine kalkan eden PKK mensupları abluka altındaki kentlerden çıkmak için kadın elbisesi giyerek kaçma teşebbüsü sonucunda yüzlercesi yakalandı. Yakalanan teröristlerin bir kısmı yabancı uyruklu olması dikkati çekiyor. Ancak gerek yerli ve gerekse yabancı uyruklu terörist olsun hepsinin ortak karaktersizliği kadın kılığına girmeleri ve masum sivil halkı katletmenin yanında kentlerin tarihi dokusunu tahrip etmektir.

Terk edilen evlere giren terör örgütü PKK çapulcuları evlerdeki tüm değerli eşyaları çalarak binaları yakarak kullanılmaz hale getiriyor. Halkı bölgeden tamamen uzaklaştırmak,yerlerine kendileri gibi hain, satılmışları ve Ermenileri yerleştirme eğiliminde olan PKK  tarihi boyunca bu denli darbe yememişti. Darbe üzerine darbe alan teröristler yerel militan bulmakta zorlanınca fakir ülkelerden paralı milis getirdiği bildirildi.

PKK cami yakar, kilise yaptırır

Bunların tek derdi İslam kimliğini bölgeden kazımaktır. UNESCO miras listesinde yer alan Kurşunlu Camiyi yakan teröristler az daha ileride bulunan Ermeni, Katolik ve Protestan kiliselerini bırakın yakmayı bahçesine çöp dahi atmadı. Bu demek değil ki kiliseleri de yaksınlar. Asla. Hiçbir ibadethane veya masum kişinin zarar görmesini istemem. Ancak bu soytarılar sözde Marksist Leninist fikirlerini savunduklarından “dinsiz” olduklarından her dine karşı olmaları beklenir.

PKK güdümünde olan belediyeler bölgede olan kiliseleri tamir ettirirken bir yandan yeni kilise yaptırma yarışına giriştiklerini duyuyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi bunların tek düşmanı İslam ve Müslümanlardır.  Zaten bu eylemleri yapanların birçoğu Ermeni, Yezidi, Zerdüşt, Alevi, Nusayrı ve değişik Hristiyan inancına mensup kişiler olduğu yapılan itiraflar yoluyla biliniyor.    

Diyarbakır Barosu başkanı maktul Tahir Elçi PKK'yı meşru(!) gördü, ancak kentin tarihi dokusuna dokunulmaması görüşünü ifade ettiği için terör örgütü tarafından  infaz edildi. Diyarbakır'ın sembollerinden biri olan Dört Ayaklı Minarenin ayni karanlık zihniyet tarafından zarar görmesine tahammül edemeyen Elçi yıllarca destek verdiği PKK tarafından katledildi. 

Malum şer cephesi ortaklaşa bir yalan uydurdular ve bunu yaymaya çalışıyor. Camilerin yakılmasını devletin ve polisin üzerine attılar. Doğan medya grubunun yanında FETÖ'nün Saman gazeteleri ve Siyonist sermayeli gazeteler bölgedeki vahşeti görmezlikten geldi.

Bu topraklar çok hain gördü. Bölgede, Moğol istilasından sonra ilk kez bir cami ve Kuar'an-ı Kerim yakıldı. İçim parçalandı. Hüzünlüyüm.  Kendi ülkemde yanık Kur'an ve cami enkazına şahit olmaktan kahroluyorum. Barbarlığı yapanları Allah'a havale ediyorum. Bu vahşeti ve kahpeliği yapan PKK  terör örgütü oldu. Nankör ve lanetli teröristlere destek veren herkes bu barbarlığa da ortak olduğunu unutmaması gerekir. 

 

https//:twitter.com/aslanbalci1

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara