Dolar

32,3297

Euro

35,0425

Altın

2.281,75

Bist

8.988,53

Banvit, İtalya'da 3 hazırlık maçı yapacak

Banvit, İtalya'da 3 hazırlık maçı yapacak

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-03 12:18:49

Banvit, İtalya'da 3 hazırlık maçı yapacak
Basketbol Süper Ligi takımlarından Banvit, İtalya'da üç hazırlık maçı yapacak.

Genel menajer Turgay Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 günlük Bolu kampında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıklarını, bundan sonraki süreçte hazırlık maçları oynayacaklarını söyledi.

Yeni transferlerin kamp döneminde takıma adapte olduğunu ifade eden Çataloluk, 8 Eylül'e kadar kadar İtalya'da Vanoli Cremona, Enel Brindisi ve Auxilium Torino ile hazırlık maçları oynayacaklarını kaydetti.

Çataloluk, Bandırma'ya döndükten sonra Pınar Karşıyaka, Rönesans TED Ankara Kolejliler ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile de maçlar oynamayı planladıklarını anlatarak, "Bu karşılaşmaların ardından Hollanda'da, Almanya'nın Brose Basket ve Fraport Skyliners Frankfurt, Hollanda'nın Landstede Basket Zwolle takımlarının katılacağı turnuvada yer alacağız. Bu yıl takımda revizyona giderek takımın iskeletini değiştirdik. Gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edeceğiz" dedi.

Antrenör Selçuk Ernak da Bolu'da çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini bildirdi.

Lige kadar birçok müsabaka oynayacaklarını dile getiren Ernak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kampta, takımımıza yeni katılan oyuncular ile bu yıl önemli sorumluluk üstlenmeleri gereken oyuncularımızın kaynaşmalarını sağlamaya çalıştık. Onları fiziksel olarak zorlarken, bu zorlamaya yanıt aldığımızı görmekten mutlu olduk. Ligde bu yıl mücadele edecek takımların durumlarını henüz bilmiyoruz. Onları tartmadan bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Ancak Banvitspor, basketbolumuzun önemli bir markasıdır. Takımımızın bu yıl da başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum."

Haber Ara