Dolar

32,3781

Euro

35,0346

Altın

2.326,48

Bist

9.142,40

Bankacılık sektöründe dijitalleşme adımları

Geleneksel bankacılık faaliyetleri modern çağın getirdiği yeniliklere ayak uydurarak hızlı bir dönüşüm içine giriyor. Dijital bankacılık faaliyetleri önemli teknoloji alt yapılarına dayanıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-06 11:15:35

Bankacılık sektöründe dijitalleşme adımları

Güvenli ve kullanışlı arayüzler ile müşterilere sunulan internet bankacılığı fiziksel şubeden yapılabilecek her işlemi yapmayı mümkün kılıyor. Sıra bekleme, şubeye gitme ve evrak hazırlama gibi işlemleri mobil kanallar üzerinden kısa sürede işlem yapmayı mümkün kılıyor. Bilgisayar, tablet ve telefon üzerinden her yerden bankacılık faaliyetlerini yürütebilmek dijitalleşme adımlarının önemli bir parçası. Fiziksel şubeyi ortadan kaldıran bu durum, müşterilere hızlı çözümler sağlıyor. Kolay kredi başvurusu, para transferi, ödemeler ve diğer bankacılık işlemlerinin internet erişimi üzerinden yapılmasını sağlayan mobil bankacılıkdeneyimi 7/24 hizmet veriyor. Devrim niteliğinde internet bankacılığı deneyimi sunan Türkiye İş Bankası, kobi ve bireysel müşterilerine özel hizmetler sağlıyor. Bankacılık alanında tecrübeli yöneticilerden biri olan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gamze Yalçın, müşteri potansiyellerini ve ihtiyaçlarını değerlendirerek farklı destek paketleri sunuyor. Müşteri ihtiyaçlarını ve ekonomik hareketlerini ilerici bir bakış açısıyla değerlendiren Yalçın, bilgi birikimi ve uzmanlığı ile pratik çözümler sunuyor. Özellikler tarım sektörü ve çiftçilerin finansman durumunu destekleyecek önemli işbirliklerinin ülke ekonomisini de olumlu etkileneceğini belirten Yalçın, tarım kredisi ile sürdürülebilir büyümenin devam etmesini amaçlıyor.  

Dijital Bankacılık, Tarım İşletmelerini Destekliyor

cats_6

Tarım ve enerji sektöründeki firmaların zor günlerinde destek sağlayacak özel kredi ve paketler sunan banka, yurt dışı kaynaklı ajanslarla işbirliği yapıyor. Tarıma destek kredilerini hayat geçiren Türkiye İş Bankası, üretimin aksamaması ve çiftçilerin mağdur olmamasını sağlıyor. Orta ve küçük ölçekli işletmelere uygun kredilerin sürekliliğini koruyan banka, yeni kaynaklar ile büyümenin devamlılığını sağlıyor. Dijital kanallar üzerinden hızlıca başvurulan destek paketleri, zor günler geçiren işletme sahiplerine can suyu oluyor. Yeni kaynaklar ile tarım endüstrisindeki faaliyetlerin sürekliliğini sağlanıyor. Kobi destek kredisi paketleri ile pandemi sürecinde oluşan ekonomik durgunluğun önüne geçilmesi ve üretimdeki devamlılığın sürdürülebilir olması sağlanıyor. Yeni kaynakların tarım sektöründe finansmana erişiminin kolaylaştığını belirten Yalçın, bu destek kredileri ile tarımda enerji ve kaynak verimliliği konularındaki farkındalığın artacağını ifade ediyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara