Dolar

32,3594

Euro

34,9650

Altın

2.325,37

Bist

9.079,97

Bandırmaspor'da teknik direktör Kılıç'ın istifa etmesi

Bandırmaspor'da teknik direktör Kılıç'ın istifa etmesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-29 18:30:02

Bandırmaspor'da teknik direktör Kılıç'ın istifa etmesi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, Kemal Kılıç'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna 15 gün içinde yeni bir isim getireceklerini söyledi.

Kulübün basın sözcüsü Yakup Ataş ile basın toplantısı düzenleyen Elmastaş, teknik direktör Kemal Kılıç'ın istifasının ardından hemen yeni bir teknik adam arayışına girdiklerini belirtti.

İlk görüşmeyi Balıkesirspor'un eski teknik direktörü İsmail Ertekin ile yaptıklarını bildiren Elmastaş, şunları kaydetti:

"İsmail Ertekin hocamızın bir üst ligde teknik direktörlük yapma gibi bir düşüncesi olduğu için kendisiyle uzlaşmaya varamadık. Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor. En geç 15 gün içinde takımın başına hedeflerimize ve ilkelerimize uygun bir teknik direktör getireceğiz. Bandırmaspor hedefleri olan bir takım. Liderle aramızdaki puan farkı 9. Bir an önce kendimizi toparlayarak, şampiyonluk iddiamızı sürdürmeliyiz. Bunun için takımın başına getireceğimiz teknik direktör, bu beklentilerimize cevap verecek nitelikte biri olacaktır."

Yakup Ataş da hakemlerin Bandırmaspor aleyhine çok kolay penaltı verdiğini belirterek, "Bugüne kadar oynanan 5 maçta, 5 penaltı verildi. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Bandırmaspor olarak sahada kazandıklarımızı, masa başında kaybetmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara