Dolar

32,5831

Euro

34,7960

Altın

2.507,57

Bist

9.693,46

Balıkesirspor Kulübü Basın Sözcüsü Güneş:

Balıkesirspor Kulübü Basın Sözcüsü Güneş:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-20 12:52:44

Balıkesirspor Kulübü Basın Sözcüsü Güneş:
Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor'un basın sözcüsü Cengiz Güneş, sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolcu Berkan Emir'le ilgili olarak, "İstediğimiz bonservis bedelini ödeyen Berkan'ı alır" dedi.

Güneş, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Berkan Emir'in menajerleri tarafından başka kulüplere pazarlanmak istendiğini ve sözleşmenin tek taraflı feshedildiğini belirtti.

Transfer sezonunun devam ettiği dönemde bu gibi haberlerin ulusal ve yerel basında sıkça görüldüğünü kaydeden Güneş, "Berkan Emir'in sözleşmesi bizde, oyuncuyu almak isteyen takımlar öncelikle Balıkesirspor'un istediği ücreti ödemek zorunda. Berkan'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği konuşuluyor. Berkan'ın kulüpten alacağı yok. Balıkesirspor Kulübü, Berkan'ın alacaklarını ödedi. Ancak menajerleri Berkan'ın tek taraflı sözleşmesini feshederek onu bazı kulüplere pazarlamak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Güneş, bu konuda Balıkesirspor'un herhangi bir mağduriyetinin söz konusu olmadığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Berkan herhangi bir takım ile anlaştığı zaman bu ekip Balıkesirspor'a bonservis bedeli ödemek zorundadır. Eğer ödemezse federasyon zaten lisans çıkaramayacağından, öncelikle Balıkesirspor Kulübü'nün istediği rakamı vermek zorundadır. Vermezlerse mahkemelik olurlar. Mahkeme sonunda yine Balıkesirspor buradan istediği ücreti alacaktır. İstediğimiz bonservis bedelini ödeyen Berkan'ı alır."

Haber Ara