Dolar

32,5173

Euro

34,8480

Altın

2.474,70

Bist

9.530,47

Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı;

Referandum çalışmalarını gece gündüz sürdüren AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, gecenin geç saatlerine kadar Burhaniye'de sürdürdüğü referandum çalışmalarında, Balıkesir halkının şimdiden kararını verdiğini ve sandıkta 'evet' diyeceklerini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-29 10:50:54

Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı;
Referandum çalışmalarını gece gündüz sürdüren AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, gecenin geç saatlerine kadar Burhaniye'de sürdürdüğü referandum çalışmalarında, Balıkesir halkının şimdiden kararını verdiğini ve sandıkta 'evet' diyeceklerini söyledi.

Anayasa değişikliğinin oylanacağı 16 Nisan'daki referandum için kolları sıvayan AK Partili Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Kepsut ziyaretinin ardından Burhaniye ilçesine gitti. AK Parti Burhaniye İlçe Teşkilatı ile Cumhuriyet Meydanı'nda buluşarak hareket eden Poyrazlı, konvoy eşliğinde Bahçelievler Mahallesi'ne ulaştı. Akşam saatlerinde başlayan ziyarette, esnafların dükkanlarına giden Milletvekili Poyrazlı, anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verdi. Mahmut Poyrazlı ve beraberindeki partililer, daha sonra mahallede bulunan tüm kahvehanelere giderek vatandaşlarla görüştü. Kahvehanelerde ilgiyle karşılanan Poyrazlı, Anayasa değişikliğinin ülkeye neler getireceğini ayrıntılarıyla anlattı.

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Burhaniye sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektirirken, bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Poyrazlı, 2 haftadır Balıkesir'in her köşesini gezdiğini ve Balıkesir halkının referandumdaki kararının 'evet' olacağını söyledi. Poyrazlı, "Bugün akşam Burhaniye ilçemizdeyiz. Burhaniye ilçe teşkilatımızla birlikte 'evet' kampanyamızla ilgili olarak, Bahçelievler Mahallemizdeki halkımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızı kahvehanelerimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Neden böyle bir sistem değişikliğine gitme mecburiyetimizin olduğunu, bu sistem ile Türkiye'ye neler geleceğini, sistem değişikliğini kimlerin isteyip kimlerin istemediğini, hangi sebeplerle istemediklerini, neden hayır denildiğini vatandaşlarımızla sohbet ortamında konuştuk. Halkımıza bilgi vermeye çalışıyoruz. Sadece bugün Burhaniye'de değildik. Daha öncesinde Kepsut'taydık. 13 gündür Balıkesir'deki tüm ilçeleri ziyaret ediyoruz. Sadece sahil bölgelerimizi değil, iç kısımları ve tüm kırsal bölgelerimizi ziyaret ediyoruz. Ama şunu gördük ki, Balıkesir halkı çok şükür 16 Nisan'da 'evet' demek için hazır. Balıkesir'in her bir köşesinde halkımız 'evet'in ne anlama geldiğinin idrakı içerisinde. Bizlere büyük destek veriyorlar. Bunları görmekten büyük memnuniyet duyduk. Bu yola gönül vermiş, bizlerle birlikte gece gündüz fedakarca çalışan, gittiğimiz yerlerde bizlere eşlik eden, güzel çalışmalara imza atan başta Belediye Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah, 16 Nisan'da Balıkesir halkı tüm ilçeleriyle beraber güçlü bir 'evet' diyecek. 16 Nisan'dan sonra, çok güzel bir netice aldıktan sonra, emin adımlarla güçlü ve büyük Türkiye için, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara