Dolar

32,6008

Euro

34,8157

Altın

2.503,33

Bist

9.448,94

Balıkesir'de okullar tatil mi? 18 Şubat okullar bugün tatil mi?

Balıkesir'de okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi konusu konuşuluyordu. Peki ama hangi illerde okullar hava şartları nedeniyle tatil edildi? Okullar tatil mi oldu? Balıkesir'de okullar tatil mi? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-18 11:44:18

Balıkesir'de okullar tatil mi? 18 Şubat okullar bugün tatil mi?

Balıkesir'de kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyordu. Veliler sıklıkla "Okullar bugün tatil mi?" sorusunun cevabına yanıt aradı. Balıkesir Valiliği konu hakkında bir açıklamada bulundu.

Balıkesir'de okullar tatil mi?

Balıkesir'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde yüz yüze eğitime verilen ara, bir gün daha uzatıldı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, 12 ilçede kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildiği, eğitime uzaktan devam edileceği belirtildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Erdek, Edremit, Gömeç, Gönen ve Manyas dışındaki 12 ilçemizde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan tüm ilkokullar ile köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi-özel ilkokullar, ortaokullar ile bu okulların bünyesindeki ana sınıflarında, buralardaki tüm bağımsız resmi anaokulu ve özel eğitim anaokulları ile özel okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime başlama faaliyetinin 1 gün daha ertelenmesine, 18 Şubat Perşembe günü bu okullarımızda uzaktan eğitime 1 gün daha devam edilmesine karar verilmiştir."

Haber Ara