Dolar

32,5610

Euro

34,6876

Altın

2.491,36

Bist

9.524,59

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan 'istifa' iddialarına cevap

Ak Parti'de yaşanan 'istifa' tartışmalarının kilitlendiği isim Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, istifasının istendiği iddialarını yalanladı ve 'Masa başında uydurulmuş bir kurgudan ibaret' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-05 12:26:04

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan 'istifa' iddialarına cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İran ziyareti öncesi düğmeye bastığı 'istifalara' ilişkin birkaç gündür süren tartışmaların odağındaki isim Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur konuştu! Uğur, yazılı bir açıklama yaparak “istifasının istendiğine” dair haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

İşte o açıklama:

MAHİR ÜNAL YALANLADI

Bazı basın yayın organlarında, istifamın istendiğine dair yayınlanan haberlerin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur” ifadesini kullanan Uğur, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın iki gün üst üste yaptığı açıklama ve yalanlamalara rağmen, söz konusu istifa haberlerinin ısrar ve inatla dolaşımda tutulmasındaki amacı kamuoyunun takdirine bıraktığını vurguladı. Uğur, şu değerlendirmede bulundu:

İTİBAR SUİKASTI

‘Ben istifa etmiyorum, siz görevden alın. Görevden alırsanız partiden istifa eder, yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam ederim' şeklindeki haberler ise tamamen masa başında uydurulmuş bir kurgudan ibarettir. Söz konusu haberleri yayınlayarak bir itibar suikastına imza atmaya çalışanlar hakkında yargı yoluna başvurduğumuzun ayrıca bilinmesini isterim. 17 yıldan bu yana AK Parti'mizin bütün kademelerinde görev yapan bir nefer olarak olarak, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız kutlu yolculuğumuza ilk günkü aşk ve şevk ile devam ettiğimizi milletimize saygı ile duyuruyorum.”

 

Haber Ara