Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

Bakan Soylu, yine HDP'yi eleştirdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kürt siyasetçiyiz diye ortada geziyorsunuz, hangi yolu yaptınız?' dedi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-14 05:26:41

Bakan Soylu, yine HDP'yi eleştirdi

Ajanslarda yer alan habere göre; Hakkari'ye gelecek yıl doğalgaz getireceklerini belirten İçişleri Bakın Süleyman Soylu, yıkılan yerleri de yeniden inşa edeceklerini söyledi. Soylu konuşmasında HDP'yi eleştirdi: "Kürt siyasetçiyiz diye ortada geziyorsunuz. Milletvekilisiniz, belediyeleriniz var. Hangi yolu yaptınız?"

Bakan Soylu, Hakkari Valiliği'ndeki 4 saatlik güvenlik toplantısının ardından AK Parti il binasında partililerle bir araya geldi.

HDP'ye sert sözlerle yüklenen Soylu, "Kürt siyasetçiyiz diye ortada geziyorsunuz. Milletvekilisiniz, belediyeleriniz var. Hangi yolu yaptınız? Bu milletin gençleri için yaptığınız spor salonları, gençlik merkezleri, sinema salonları nerede? Yapımı için destek verdiğiniz havalimanı var mı? Çevre ve Şehircilik Bakanımız asfalt yollar, altyapı ile beraber doğalgazı getirmek için kolları sıvamış. Birileri kurşun hesabı yaparken, birileri başkalarının uşaklığını yaparken, Allah şahittir ki, şuradaki gençlerimiz nasıl iş bulur, nasıl İstanbul ve İzmir'deki gençlerimizle aynı standardı yaşarlar, aynı noktaya gelirler, biz bunun hesabını yapıyoruz. Yaktılar, yıktılar ve insanlarımızın evlerini tarumar ettiler. Biz buna müsade etmeyeceğiz. Bugüne kadar verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Yıkılan yerleri yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara