Dolar

32,5999

Euro

34,7368

Altın

2.498,21

Bist

9.524,59

Bakan Özlü 'Yeni Projeler Hayata Geçirilecek'

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, hedeflerinin Düzce'ye Batı Karadeniz'in Merkez şehri haline getirmek olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 11:50:59

Bakan Özlü 'Yeni Projeler Hayata Geçirilecek'
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, hedeflerinin Düzce'ye Batı Karadeniz'in Merkez şehri haline getirmek olduğunu söyledi.

AK Parti Düzce İl Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Bakan Özlü, moral verdi. Teşkilata güvendiğini söyleyerek hedeflerini paylaştı.

Özlü, iftar yemeğinin ardından teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada "Ben bir milletvekili ve bakan olarak Düzce ve ülkemiz için gece gündüz çalışacağım söz veriyorum. Sizlere de inanıyorum güveniyorum" dedi.

Suni gündemlere uyarı yapan Özlü, "Ülkemizde bölgemizde ve dünyada yaşanan bu karmaşık dönemde hepimizin çok dikkatli olması gerekir önümüzde çok zor hedefler çok zor görevler var. AK Parti ile diğer siyasi partilerin farkı şudur diğerleri seçimden seçime biz ise seçim yapılır yapılmaz çalışmaya başlarız seçimlerde nasıl hedefe kilitlenmiş bir halde çalıştıysak şimdi de aynı anlayışla çalışmalıyız. Hedeflerimize kilitlenmeliyiz suni gündemlerin bizi hedeflerimizden kaptırmasına asla izin vermemeliyiz" diye konuştu.

Hedeflerinin Türkiye ekonomisinin daha da güçlendirmek olduğunu belirten Özlü "Hedeflerimiz, Türkiye'yi dünyanın önemli üretim ve teknoloji merkezlerinden biri haline getirmektir. Artık terör belasına son vermektir. Yeni sivil ve demokratik bir anayasadır. Hedefimiz başkanlık sistemidir" dedi.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Düzce ile ilgili hedeflerini anlatan Bakan Özlü, "Hedefimiz Düzce'ye Batı Karadeniz'in Merkez şehri haline getirmektir. Şehrimizde sanayi ve turizm yatırımları bir an önce tamamlanarak yeni projeleri de hayata geçirmektir. Hedefimiz Düzcelilerin gurur duyacakları bir Düzce'yi inşa etmektir. Bu nedenle her birimizin çok çalışması gerekiyor" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA YARDIMCI OLMALIYIZ

Cumhurbaşkanı ile yaptıkları toplantıdan bahseden Bakan Özlü "Bakınız; yeni hükümet kurulduktan sonra ilk Bakanlar Kurulu toplantımızı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştik. Cumhurbaşkanımız gece geç saatlere kadar bütün bakanları tek tek dinledi. O toplantıda Cumhurbaşkanımızın milletimize hizmet için nasıl büyük bir aşk taşıdığını heyecanının hiç ama hiç eksilmediğini bir kez daha gördüm. Bizimde cumhurbaşkanımıza başbakanımıza gücümüzün yettiği kadar Yardımcı olmamız gerekiyor" diye konuştu.

TEŞKİLATA GÜVENİYORUM

Düzce teşkilatına özellikle de kadınlara ve gençlere güvendiğine dikkat çeken Bakan Özlü, dürüstlüklerine kefil olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Düzce için yapmamız gerekenleri sizinle istişare edeceğiz. Yeni oluşturduğumuz Düzce koordinasyon kurulumda her ay bakanlığımızda toplanıp Düzce'nin çalışmalarını değerlendireceğiz. Böylece şehrimizdeki bütün gelişmeleri an ve an takip edeceğiz. Önceliğimiz Düzce'ye ve Türkiye'ye hizmet etmek olacak. Ben bir milletvekili ve bakan olarak Düzce ve ülkemiz için gece gündüz çalışacağım söz veriyorum sizlere de inanıyorum güveniyorum. Düzce teşkilatındaki her bir arkadaşım dürüst namuslu ilkeli siyaset yapıyor. Ben buna kefilim."

ANITPARK'TAN CEDİDİYE CAMİİNE KADAR YÜRÜDÜLER

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindekiler ile Anıtpark'taki iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Anıtpark meydanından Cedidiye Camisine yürüyerek gelen Özlü yol boyundaki esnafları ziyaret etti. Esnafla her zaman diyalog halinde olacaklarını belirterek, örnek bir uyum sergileyeceklerini söyledi.

Vali Ali Fidan'ın da katıldığı cami önündeki sohbette Bakan Özlü, vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti. Ardından Ankara'ya gitti.

Haber Ara