Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Bakan Özlü: Pensilvanya'daki şarlatan

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, FETÖ konusunda 'Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir' dedi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 05:40:13

Bakan Özlü: Pensilvanya'daki şarlatan

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, FETÖ ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız 17-25 Aralık'tan sonra bile bu yapıyla ilgili ısrarla şunu söyledi; 'Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanettir.' Ancak 15 Temmuz'dan sonra hala bu yapıyla ilişkisini sürdürenler şunu akıllarına koysunlar; bunun tabanı, ortası, tavanı falan kalmadı. Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir." dedi.

Anıtpark Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara seslenen Özlü, 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanları boş bırakmayan, milletin gücünü, vatan sevgisini, birlik ve beraberlik anlayışını alanlara yansıtan herkese teşekkür etti.

"Pensilvanya'daki şarlatan..."

Bakan Özlü, FETÖ üyesi eşkıyaların Türkiye'ye değil, Pensilvanya'ya bağlı olduğuna dikkati çekti.

Türkiye'nin bu milletin geçmişi, bundan çok daha önemlisi geleceği olduğunu söyleyen Özlü, "İşte FETÖ'cü eşkıyaların anlamadığı, anlayamadığı husus tam olarak budur. Onlar Türkiye'ye değil, Pensilvanya'ya bağlılar." değerlendirmesinde bulundu.

FETÖ üyelerinin, sapık ve sapkın davaları için Türkiye'yi gözden çıkarabildiğini anlatan Özlü, bu terör örgütü mensuplarının büyük bir hata yaparak bu milletin de kendileri gibi vatanından ve devletinden kolayca vazgeçebileceğini sandıklarını ifade etti.

"Ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getireceğiz"

Özlü, darbe girişiminde bulunan FETÖ'nün Allah tarafından zelil edildiğini vurguladı. Onların peşlerini asla bırakmayacaklarını bildiren Özlü, şunları kaydetti:

"Bu yapıyla ilişkisini sürdüren herkes şunu bilsin, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getireceğiz. Kardeşlerimizin hesabını, bir dolara ruhunu satan bu alçaklardan muhakkak soracağız. Bu milletin meclisini bombalayanlara asla ama asla merhamet etmeyeceğiz. Bakınız, Sayın Cumhurbaşkanımız 17-25 Aralık'tan sonra bile bu yapıyla ilgili ısrarla şunu söyledi; 'Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanettir.' Ancak 15 Temmuz'dan sonra hala bu yapıyla ilişkisini sürdürenler şunu akıllarına koysunlar; bunun tabanı, ortası, tavanı falan kalmadı. Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir. Bunların akıllı olanları, zaten uzun zaman önce ABD'ye kaçtılar, kendilerini kurtardılar. Diğerlerini de burada yüzüstü bıraktılar, terk edip gittiler. Kurnazları ABD'de lüks içinde yaşarken, aptalları burada işlerinden güçlerinden oldular ancak hiçbir şey, bu ihaneti mazur göstermez, göstermeyecek. Hain ve zalimlere asla merhamet edilmeyecek çünkü zalime merhamet etmek, mazluma ihanet etmektir."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara