Dolar

32,3228

Euro

35,1013

Altın

2.301,52

Bist

9.079,97

Bakan Nihat Zeybekci: Türkiye her şeyiyle teröristlerin tepesinde

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın Denizli'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-30 20:28:54

Bakan Nihat Zeybekci: Türkiye her şeyiyle teröristlerin tepesinde


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın Çal ilçesi Bayıralan Mahallesindeki ailesine taziye bulundu. Bakan Zeybekci'yi şehidin babası İbrahim Arıkan karşıladı. Bakan Zeybekci, daha sonra şehidin Annesi Hatice, eşi Ümmühan ile şehidin kız kardeşi Fatma Arıkan'a başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretine Bakan Zeybekci'nin yanı sıra, Denizli Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz katıldı.

Bir konuşma yapan Bakan Zeybekci, teröristlerin kaçacak delik aradıklarını söyledi. Türkiye'nin her şeyiyle bunların tepelerinde olduğunu belirten Zeybekci, "Allah inşallah sizleri cennetinde kavuştursun. Yavrumuz inşallah sizleri cennetin kapısında bekliyor olacak. Onların sayesinde bayrağımız dalgalanıyor, onların sayesinde başımız dik, alnımız açık bu vatanda olabiliyoruz. Onların sayesinde etrafımızdaki güvenliği sağlayabiliyoruz. Hainlere olan kinimiz, nefretimiz artarak devam ediyor. Onlar da kaçacak delik arıyor. Devletimiz askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, korucumuzla her saniye tepelerinde, kaçacak delik arıyorlar. Bitecekler, bu hainler şunu asla ve asla tahmin dahi edemiyorlar. Sizin bu duruşunuzu hem tahmin edemiyorlar, hem tahammül edemiyorlar. Şehidimizin anası, babası böyle durdukça onlar kahroluyorlar. Siz 'vatan sağ olsun' dedikçe, onlar kahrolup gidecekler. Allah'ın izniyle bu millet tarihi boyunca başını öne eğmedi, hiç aman demedi, hiç köle olmadı. Kölelikten gelenler bunu bilmezler. Daha doğrusu şerefli bir hayat sürmeyenler, bunları hiç bilmezler. Allah'ın izniyle gelecek günlerimiz çok daha iyi olacak. Son çırpınışları demeyeceğim ama dünyada bunları besleyenler devam ettikçe, bunlar kimlik değiştirecekler. Alfabelerdeki harflerden başkalarını alacaklar, devam edecekler. Ama bu millet de eski Türkiye değil. Her şeyiyle, gücüyle, ekonomisiyle, sanayisiyle bunların tepesinde olacak. Tekrar başınız sağ olsun, Allah sizlere hayırlı ömür versin, geride kalan yavrularımıza uzun ömür versin" dedi.

Daha sonra Kur'an okundu, dualar edildi. Yapılan duanın ardından Bakan Zeybekci ve beraberindekiler şehidin evinden ayrıldı.

Haber Ara