Dolar

32,5937

Euro

34,7959

Altın

2.496,68

Bist

9.437,65

Bakan Kılıç'tan milli takıma destek çağrısı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Kosova'ya konuk olacak A Milli Futbol Takımı'na destek çağrısında bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-11 10:07:52

Bakan Kılıç'tan milli takıma destek çağrısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığının Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde dul ve yetimler için düzenlediği iftara katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Kosova karşısında A Milli Takım'a başarı dileklerinde bulunan Bakan Kılıç, "İnşallah iyi bir sonuçla ülkemize dönecekler. Şu an birliğin ve beraberliğin olması gereken dönemdeyiz. İnşallah herkes kendi şahsi anlamdaki konularıyla değil, birliğimiz ve beraberliğimiz için bayrağımızın altında birleştiğimiz noktalarda milli takımı destekler. Milli takımımızın yarınki maçta iyi bir sonuç alıp ülkemize dönmesini temenni ediyoruz. Biz oyuncularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyoruz." dedi.

Akif Çağatay Kılıç, Turkcell Süper Kupa maçının Samsun'da oynanması yönünde talep olabileceğinin aktarılması üzerine, "Turkcell Süper Kupa maçlarının nerede oynanacağına karar veren Türkiye Futbol Federasyonu. Ancak Samsun'dan bu yönde bir talebin olması durumunda bunu TFF'ye iletiriz." diye konuştu.

Haber Ara