Dolar

32,6027

Euro

34,7507

Altın

2.491,61

Bist

9.524,59

Bakan Kaya, huzurevi iftarındaydı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, huzurevinde yaşayanlarla birlikte iftar yaptı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 00:33:24

Bakan Kaya, huzurevi iftarındaydı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, huzurevinde kalanyaşlılarla iftarda bir araya geldi.

Bakan Kaya, Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftara katıldı.

Huzurevi sakinleriyle iftarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kaya, "Sizler bizim büyüklerimizsiniz, en kıymetli varlıklarımızsınız." diye konuştu.

Huzurevlerinde kalanlar ve personelle 30 bin kişilik kocaman bir aileyi oluşturduklarını belirten Kaya, "Beni bu ailenin bir ferdi, evladınız olarak görmenizi istiyorum. Bu vesileyle tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum. İnşallah bir dahaki Anneler Günü'nde de annelerle birlikte oluruz." ifadesini kullandı.

Bakan Kaya, yaşlıların huzurlu, mutlu ve güvenli bir ortamda hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam etmeleri için çalıştıklarını, bu çalışmaları aynı gayretle sürdüreceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye çok zor günlerden bugünlere geldi. O zor günlerde de sizlerin gayreti emeği çok büyük. Sizin gençlere de örnek olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin en zor zamanlarında sizler çalıştınız, çaba gösterdiniz, gayret ettiniz. Türkiye'nin bugünlere gelmesinde hepinizin emeği var. Bizler de gençler olarak sizleri dinleyeceğiz ve sizlerin tecrübelerinden istifade edeceğiz."

Yaşlılarla sohbet eden Kaya, onlara çiçek dağıttı, çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinleri de Bakan Kaya'ya kendi yaptıkları el işi tabloyu takdim etti.

Haber Ara