Dolar

32,5012

Euro

34,5677

Altın

2.488,31

Bist

9.548,09

Bakan Canikli ve Mattis bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ABD Savunma Bakanı James Mattis ile bir araya geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-14 20:30:59

Bakan Canikli ve Mattis bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'nda NATO ve Türkiye Daimi Temsilciliği yetkililerince karşılandı.

CANİKLİ-MATTİS GÖRÜŞMESİ

Milli Savunma Bakanı Canikli, ABD Savunma Bakanı Mattis ile, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bir araya geldi.

STOLTENBERG İLE DE GÖRÜŞTÜ

Programı kapsamında ilk olarak NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüşen Bakan Canikli, ABD Savunma Bakanı James Mattis, İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ve İspanya Savunma Bakanı Maria Dolores de Cospedal ile ayrı ayrı bir araya gelecek, Nükleer Planlama Grubu Savunma Bakanları Oturumu'na katılacak.

Canikli'nin, ABD Savunma Bakanı Mattis ile görüşmesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin ilçesini işgal eden terör örgütü PYD/PKK'ya yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın değerlendirileceği, bölgedeki gelişmelerin ele alınacağı bildirilmişti.

Milli Savunma Bakanı Canikli, daha sonra Kuzey Atlantik Konseyi Toplantısı Savunma Bakanları Oturumu'na iştirak edecek.

Aile fotoğrafı çekiminde de yer alacak Canikli'nin, ilk günkü programı NATO Savunma Bakanları çalışma yemeğiyle sona erecek.

Haber Ara