Dolar

32,3238

Euro

35,1348

Altın

2.305,13

Bist

9.079,97

Bakan Akdağ'dan Trabzon'a hastane müjdesi

Bakan Akdağ, Trabzon'da yaptığı açıklamada, 'Size söz, Mersin'dekinden azıcık daha mükemmel bir hastane yapacağız. Bilin ki böyle bir hastaneye Avrupalılar sahip değil.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-03 20:41:04

Bakan Akdağ'dan Trabzon'a hastane müjdesi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, parti otobüsü ile Trabzon'un sahil şeridindeki bazı ilçelerinden geçerek vatandaşları selamladı.

Sürmene ilçesinde hastane yapılması planlandığı bildirilen alanda incelemelerde bulunan Akdağ, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Araklı ilçesinde parti binası önünde otobüsten vatandaşlara hitap eden Akdağ, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, "Rabbimizin izni ile güçlü, refah içerisinde, milletin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye, her geçen gün daha da kuvvetleniyor." dedi.

Trabzon'u çok sevdiğini, birçok Trabzonlu çalışma arkadaşı olduğunu anlatan Akdağ, kızının da Sürmene'nin gelini olduğunu kaydetti.

Zaman zaman konuşması vatandaşların sorun ve isteklerini iletmeleri dolayısıyla kesilen Akdağ, şöyle devam etti:

"Kardeşimiz diyor ki: 'Burada bir diyaliz hastası var, böbrek bekliyor.' Şunu söyleyelim, öyle bir sistem kurmuşuz ki hiç kimseyi öbüründen ayırmıyoruz. Herkes, bütün kardeşlerimiz bu bacımız gibi kıymetli. Diyalizle ilgili sistemde hiç kimse öbürünün önüne geçmiyor. İnşallah dua edelim, milletimiz biraz daha vefat eden kişilerin böbreklerini bağışlasınlar. Bütün mesele böbrek bulmak. Biz Allah'a şükür, 5 kuruş istemeden bütün kardeşlerimizin ihtiyacını görüyoruz ama önemli olan o böbreklerin bulunması. Dua edelim çıksın."

Akdağ, bir vatandaşın "Mersin'deki gibi hastane istiyoruz." sözleri üzerine, şunları söyledi:

"Size söz, Mersin'dekinden azıcık daha mükemmel bir hastane yapacağız çünkü biraz daha tecrübemiz arttı. Bilin ki böyle bir hastaneye Avrupalılar sahip değil. Bu hastaneler Avrupa'nın ve dünyanın en mükemmel hastaneleri oluyor. 15 Temmuz'un kahramanı Türk milletine işte bunlar yakışır, size helal olsun. Bizim için size bu hizmetleri yapmak, sadece yarın ahirete götüreceğimiz madalyalarımızdır. Allah'a şükrediyoruz ki sizlerin desteğiyle bu gücü kazandık ve bu hizmetleri yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman ne der?: 'Biz bu milletin hizmetkarıyız.' Cenab-ı Hak bizi bu milletin hizmetkarı olmaktan alıkoymasın.

Bakan Akdağ, beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora ile Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililerle, AK Parti İlçe Başkanlığını ve Araklı Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

Haber Ara